Bodrum Gündem

BESİAD 4.İŞ DÜNYASI ZİRVESİ YAPILDI…

18.04.2015
0
A+
A-

Bodrum Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen 4.İş Dünyası Zirvesi farklı sektörlerden, 71 seçkin firma sahibi ve üst düzey yöneticiyi bir araya getirdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem order Nolvadex

Bodrum Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) üyeleri ile Bodrum’un önemli firmalarının tanışma olanağı sağladığı 4.İş Dünyası Zirvesi Kempinski Hotel Bay Barbaros’ta gerçekleştirildi. Sabah 09:00’da başlayan toplantıya yaklaşık 70 firma katıldı.

BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden açılış konuşmasında bu organizasyonun 2012 yılında üyelerin birbirlerini iyi tanımadığını veya tanıyanların ise birbirleri ile çok az iş konuştuklarını fark ettiklerini anımsatarak; “Bu sebeple o tarihte birincisini organize ettiğimiz bu etkinlik tam da amacına uygun oldu ve devam etme kararı aldık. 2012 yılından bu yana da katılan firma sayısı artarak devam etti.” dedi. Oldukça yorucu, fakat bir o kadar da dinamik ve eğlenceli bir etkinlik olduğunu da vurgulayan Başkan Özden günün sonunda firmaların bir birleri ile iş yapma yeteneği kazanmaları durumunda bu etkinliğin amacına ulaşmış olacağını kaydetti.

Başkan Özden BESİAD’ın Bodrum Mavisi, Akademiden Kariyere, Genç BESİAD gibi projeleri ile ilgili bilgilendirme yapmasının ardından da 4.İş Dünyası Zirvesi etkinliğini başlattı.

misoprostol buy besiad atölye kempinski 18 nisan (13) buy Phenergan Katılımcılar mavi ve kırmızı grup olarak ikiye ayrıldı. Bir grup sabit olurken, diğer grup sıra ile her bir firma ile 5’er dakikalık görüşmeler yaptı. Öğleden sonra ise mavi ve kırmızı gruplar aynı şekilde kendi içlerinde sıra ile görüşme yaptılar. Yaklaşık 70 firmanın katıldığı 4.İş Dünyası Zirvesinin oldukça verimli geçtiği ifade edilirken katılımcılar, hem kendilerini tanıtma olanağı bulurken, BESİAD üyesi olan firmaları da tanımış oldular. Bazı firmalar bu görüşmeler sırasında birbirleri ile önemli iş bağlantıları ve sözleşmeleri de yaptı.

BESİAD Başkanı İlhami Uğur Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri, etkinliğin kusursuz ve verimli geçmesi için katılımcılar ile tek tek ilgilenirken, katılımcılar da organizasyondan memnun oldukları yönünde görüş bildirdiler. Başkan Özden 4.İş Dünyası Zirvesi etkinliği ile ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı; “Bodrum iş dünyasını tanıştırmak için daha önce 3 tane yapmıştık. Bu dördüncüsünü Kempinski’de yapıyoruz. Şu ana kadar katılan 64 firma oldu. Geçen seneden daha fazla bir katılım var. Geçen sene 51 firmamız vardı. Zaten çok fazla firma çağıramıyoruz, çünkü süre yetmiyor. Geçen seneden bir farkı da şu oldu; aşağı yukarı 27 firma BESİAD üyesi değil. Bodrum’da iyi iş yapan seçkin firmaları davet etmek istedik. Sağ olsunlar onlarda geldiler. Katılımcılar arasında büyük ölçekli firmalar ve büyük otel grupları var. Uluslararası markalar var. Amacımız Bodrum’da ki iş dünyasının birbiri ile alışverişini sağlamlaştırması, paranın Bodrum’da kalması. Katılım çok iyi, hava çok güzel, yer de çok güzel.”

Etkinliğin nasıl olduğu konusunda da bilgi veren Başkan Özden BESİAD’ın hem iş dünyası için, hem de Bodrum sosyal yaşamı için önemli projeler üreterek uygulamaya sokacağını da sözlerine ekledi.

BESİAD 4.İş Dünyası Zirvesine katılan firmalar sabah seansından sonra öğle yemeği arası verdiler, öğleden sonra ise etkinliğin ikinci bölümü gerçekleştirildi. Öğleden sonra yapılan görüşmeler sırasında katılımcı iş insanları, son dönemde iş dünyasında trend olan stretching esneme hareketlerini bir uzman ile birlikte yaptılar. Takım halinde stretching veya ısınma uygulanmasının, birlikte belli bir ritim ile hareketleri uyum içinde gerçekleştirerek takım arkadaşlığı ve birliktelik geliştirdiği ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.