Bodrum Gündem

PATRON ve İŞÇİLER 1 MAYIS’I BİRLİKTE KUTLADI…

01.05.2015
0
A+
A-

a_mutfak_1_mayıs (6)BODRUM’DA FAALİYET GÖSTEREN A MUTFAK 1 MAYIS’TA PERSONELİNİ 5 YILDIZLI OTELDE AĞIRLADI…
Valtrex prescription

buy Topamax Bodrum’da faaliyet gösteren A Mutfak Mobilya’nın sahibi 1 Mayıs günü personeli ile birlikte bir otelde hem dinlendiler, hem de kaliteli hizmet ve üretim için takım çalışması eğitimi aldılar.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da faaliyet gösteren A Mutfak Mobilya sahibi Mehmet Savaş 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında personelini Bitez’de bulunan beş yıldızlı bir otelde ağırladı. Personelinin hem güzel bir gün geçirmesi, hem de Hafele’nin kişisel eğitim etkinliğine katıldılar.

Hafele’de İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan Cem Berson 20 yıllık iş yaşamı içinde bulunduğunu ifade ederek, 3-4 yıldan bu yana kişisel gelişim eğitimleri verdiğini söyledi. Berson A Mutfak personeline öğle yemeğinin ardından takım çalışması motivasyonunu deneyimleyen bir uygulamayı ve daha sonrasında da kişisel gelişim konusunda eğitim verileceğini belirterek şöyle konuştu;

“Burada şöyle bir amacımız bir çubuk etrafında bulunan kişilerin, çubuğu görev olarak yere indirmeye çalışıyor. Bu o kadar kolay bir şey değil. Herkes alttan tutmaya çalıştığı için çubuk kendi kendine yukarı kalkıyor. Burada bir koordinasyon gerekiyor. Bu koordinasyonu da kendi içlerinde bir ekip halinde ve bir takım doğal liderlerin çıktığı ekip halinde koordinasyonu deneyimlemeleri gerekiyordu, gayet başarılı oldular.”

Mobilya üretiminde kullanılan bağlantı elemanları ve donanımları, mimari donanımlar, elektronik kilit sistemleri, el aletleri, sarf malzemeleri, teknik danışmanlık alanlarında uzmanlaşan ve ürünlerinde güvenilirlik, tecrübe, yenilik gibi değerleriyle öne çıkan Häfele gücünü, uzun bir süredir Bodrum’da hizmet veren, butik çalışmalarıyla fark yaratan A Mutfak sahibi Mehmet Savaş kurumsallaşmak için yeni bir sürece girdiklerini belirtti. Savaş 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramında personel ile birlikte hem dinlenmek, hem de takım çalışmasının önemini bir kez daha vurgulamak adına Bitez’de deniz kıyısında beş yıldızlı bir otelde olduklarını ifade ederek şöyle konuştu;

Order Kamagra online “2004’de firmamızı açtık. Firmamızın ilk ismi Alperen Mobilya. Alperen Mobilya yaklaşık 10 yıl hizmet verdi. Daha sonra Bodrum Mobilya Dünyası olarak ismimizi değiştirdik. İki buçuk yılda Bodrum Mobilya Dünyası adıyla hizmet verdik. Şimdi de A Mutfak Mobilya olarak yolumuza devam ediyoruz.”

Bodrum’dan yola çıkarak, bu markayı ülkenin tamamına yaymak için çalıştıklarını belirten Mehmet Savaş işçi bayramında personel ile birlikte olmak için bir günlük organizasyon düzenlediklerini kaydetti. Şavaş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biz bu gün personelimiz ile birlikte, bu tesiste hem bir tatil olsun istedik. Hem de güzel bir etkinlik yapalım istedik. 1 Mayısı da birlikte kutluyoruz.”

1 Mayıs’ı patron ve personel ile birlikte kutlamanın çok keyifli olduğunu da dile getiren Mehmet Savaş personelinde kendilerinin de çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.