Bodrum Gündem

CHP BODRUM ÖRGÜTÜ, SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR…

02.05.2015
0
A+
A-

CHP_kemer_tepecik-(1)Bodrum’un belde ve mahallelerini gezerek 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin önemini anlatmaya çalışan CHP Bodrum İlçe Örgütü Kemer ve Tepecik Mahallelerinde kahve toplantısı düzenleyerek seçmenlerle buluştu.

Bodrum Gündem Haber Lithium online brand Kamagra online

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi belde ve mahalle gezilerine devam eden CHP Bodrum İlçe Örgütü’nün ilk adresi Kemer Mahallesi ve ardından Tepecik Mahallesinde bulunan Hüseyin Kahraman’ın Kahvesi oldu.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Örgütü Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcı Mustafa Cengiz Uyar, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Üyeleri, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Mehmet Özalın, Güneri Günaydın, Eski İlçe Başkanları Hüseyin Anıl, Dr. Kerim Cangır, Gençlik Kolları Eski Başkanı Tufan Erkan Yakar, Kemer Mahalle Sorumlusu Şakir Kara, Tepecik Mahalle Sorumlusu M. Ali Tezer ve parti üyelerinin hazır bulunduğu kahve toplantılarında CHP’nin projeleri ve vaatleri anlatıldı.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen mahalle halkına yaptığı konuşmasında 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde kendileriyle sohbet etmeye geldiklerini belirterek, ”Bugün bizden önce kadın kollarımız buraya gelerek evleri ziyaret ettiler. Kadınlarımız Karaovanın her tarafında dolaşarak partimizin politikalarını anlatıyorlar. Genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu 19 Nisan’da parti programımızı açıkladı. Bizim bu programımız yoksulluğu yönetmek değil, yoksulluğu ortadan kaldırmak üzerine kurulmuştur” dedi.

Eski İlçe Başkanlarından Dr. Kerim Cangır AKP iktidarının yaptığı yanlış sağlık politikalarına değinerek, ”Hastaneye ve daha sonrasında eczaneye gittiğinizde alacağınız ilaçlara katkı payı adı altında bazen 1 lira, bazen 10 lira ilacın değerine göre ücret ödüyorsunuz. Ama bu ödediğiniz farkları bizim iktidarımızda kaldıracağız” dedi.

Eski İlçe Başkanlarından Hüseyin Anıl ise yaptığı konuşmasına bugünün 1 Mayıs İşçi Bayramı olması vesilesiyle herkesin bayramını kutlayarak başladı.

İşçiye verilecek asgari ücretin ve emekliye bayramda verilecek çift maaşın nasıl ödenebileceğini örnekleriyle anlatan Anıl, AKP hükümetinin vatandaşları Kürt sorunuyla korkutmaya çalıştığını belirterek, buy esomeprazole “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu,”Parlamenter düzen içerisinde, yasal koşullar içerisinde Kürtlerle birlikte beraber yaşayacağımız anayasayı aslanlar gibi yaparız, sıkıntıda olmaz” diyerek dedikoduların başını bağladı. Ekonomik, sosyal, emekli, çiftçi, köylü, Kürt, Türk, Alevi barışını sağlayacak, yeniden Türkiye’yi yerli yerine oturtacak parti CHP’dir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonunda vatandaşlarla yapılan sohbette, AKP iktidarından kurtulmak gerektiğini ifade eden parti üyeleri, 12 yıllık iktidar döneminde emeklinin, çiftçinin, işçinin ve esnafın çektiği sıkıntılar örnek gösterilerek ülkenin giderek yoksullaştığını ifade ettiler. Özellikle asgari ücretin artması ve emeklilere ikramiye ve bayram yardımları gibi benzeri uygulamaların yapılmasıyla ülkede sosyal devlet anlayışının başlayacağını belirterek, yoksulu, taşeron işçisi, asgari ücretin vergisi, kredi borcu çaresizliği, kiraya mahkumiyeti, öğretmen ve öğrencisinin sorunları, emeklisinin derdi, esnaf ve KOBİ’lerin sorunları, işsizi ve çiftçinin sorunları olmayan yaşanacak bir Türkiye için çalıştıklarını söylediler.

Yaklaşık 3 saat süren Kahve toplantılarında konuşmaların ardından soru ve cevap kısmında partililer vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.