Bodrum Gündem

BEDRİ KORAMAN SEVENLERİNİ KORKUTTU

13.05.2015
0
A+
A-

unnamed levonorgestrel price Bodrum’da yaşamını sürdüren ünlü karikatürist Bedri Koraman, evinde düşerek başını çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Bodrum Gündem Haber

Uzun süredir Torba’daki evinde eşi Nil Koraman ile birlikte yaşamını sürdüren ünlü karikatürist, sabah saatlerinde evin içerisinde ayağının takılması sonucu yere düştü.

Koraman, başına aldığı darbeyle yaralandı. Eşi Nil Koraman’ın durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye ambulans sevk edildi. Bedri Koraman daha sonra Özel Bodrum Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Koraman’ın doktoru Beyin Cerrahı Uzmanı Op. Dr. Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bedri Koraman’ın zaman zaman kontrol için hastaneye geldiğini ancak bu sefer ki gelme nedeninin biraz acil olduğunu söyledi.

Koraman’ın evinde geçirdiği ufak bir kaza sonrası başında küçük bir ödem oluştuğunu anlatan Servet, şöyle konuştu: order Cytotec online Scin care “Bedri bey ayağı takılıp düşmüş, kafasını da çarptığı için endişe etmiş. Biz tomografisini her türlü tetkikini yaptık. Kafada herhangi bir kırık veya kanama yok. Kendisini hafif bir beyin ödemi nedeniyle bir iki gün tedavi edip tekrar esprili çevresine geri göndereceğiz. Herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor.”

Öte yandan Bedri Koraman’n eşi Nil Koraman da, eşinin başından biran olsun ayrılmadığı gözlendi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.