Bodrum Gündem

CHP’Lİ ÇİÇEĞİ BURNUNDA MİLLETVEKİLİ GÜLLÜK TERSANESİNDE YANAN İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ…

CHP’Lİ ÇİÇEĞİ BURNUNDA MİLLETVEKİLİ GÜLLÜK TERSANESİNDE YANAN İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ…
09.06.2015
0
A+
A-

akın-üstündağ-güllükte-patlamada-yaralananları-ziyaret-ettiCHP’Lİ ÇİÇEĞİ BURNUNDA MİLLETVEKİLİ GÜLLÜK TERSANESİNDE YANAN İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ…

Cheap Albendazole Bodrum Gündem Haber Buy Fluoxetine buy Lasix online

Geçtiğimiz gün (8 Haziran) Milas ilçesine bağlı Güllük Mahallesi’nde bulunan bir tersanede elektrik çalışması yapan işçilerin bulunduğu gemide meydana gelen patlamada, 4 işçi ağır yaralandı. 7 Haziran seçimlerinde CHP’den Muğla Milletvekili seçilen Akın Üstündağ yaralıları ziyaret ederek, yetkililerden yaralı işçilerin durumları ile ilgili bilgi aldı.

8 Haziran günü saat 15.00 sıralarında Güllük Tersanesi’nde bir geminin iç bölmesinde elektrik çalışması yapan 52 yaşındaki Sefer Karayer, 23 yaşındaki Volkan Tosun, 23 yaşındaki Ardahan Yıldırım ve 26 yaşındaki İzzet Seçkin henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bir anda meydana gelen patlama sonucu yanarak yaralandı.

112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi ve İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne sevk edildi. İzan Özel Sağlık Hastanesi’nde yapılan müdahalelerinin ardından yaralılardan Karayer ve Tosun Denizli Devlet Hastanesi Plastik Cerrahisi’ne sevk edilirken, yine 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde ilk tedavisi yapılan ve durumu ağır olan Ardahan Yıldırım’da yine aynı hastaneye sevk edildi.

7 Haziran Genel seçimlerinde seçilen çiçeği burnunda CHP’li Milletvekili Akın Üstündağ, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ile birlikte hastanedeki yaralıları ziyaret ederek hastane yetkililerinden durumları ile bilgi aldı. Aileleriyle de görüşerek gereken her şeyin yapılacağını ifade eden Üstündağ patlamanın nedeninin en kısa sürede belirlenerek gerekli önlemlerin alınması için takipçisi olacağını kaydetti.

akın-üstündağ-güllükte-patlamada-yaralananları-ziyaret-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.