Bodrum Gündem

GAZETECİ NİLÜFER KANDIRMIŞ ve GRAFİKER CENK DEMİR EVLENDİ…

15.06.2015
0
A+
A-
nilüfer kandırmış cenk demir (2)KANDIRMIŞ VE DEMİR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Bodrum Doğan Haber Ajansı muhabirlerinden Nilüfer Kandırmış ile grafiker Cenk Demir dünya evine girdi.
Bodrum Gündem Haber

misoprostol online

Düğünlerinden bir gün önce Cuma akşamı Nilüfer Kandırmış’ın baba evinde kına gecesi yapıldı. Cumartesi akşamı ise Ortakent Yahşi Mahallesinde Fun Town eğlence merkezinde de çiftin düğünü geçekleşti.

buy Lamisil

Kandırmış ve Demir aileler ve dostları ile çiftin arkadaşları düğünde yerlerini aldılar. Eğlenceli bir ortamda gerçekleşen nikahı Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini de arkadaşları ve Doğan Haber Ajansı muhabiri Yaşar Anter yaptı. Başkan Kocadon nikahı kıymadan önce 17 yıllık başkanlığının 12 yılında Nilüfer Kandırmış ile birlikte olduklarına dikkat çekerek; buy Albendazole “Zaman öyle bir süreçte akıp geçiyor ki, bazen geriye baktığımızda sevdiklerimizi görmek, dostlarımızı görmek gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Ben belediye başkanlığımda 17 yılı geride bıraktım. Bu 17 yıl içinde geriye şöyle bir baktığımda sanki 7 gün gibi geliyor. Bu işte 7 günün içinde bu basamaklarda bazı arkadaşlarımızın siması gözümüzün önünden hiç gitmiyor. Bunlardan bir tanesi de Nilüfer kardeşim. Benim 17 yıllık belediye başkanlığımın 12 yılı berabermişiz” dedi.
Nikahın kıyılmasının ardından davetliler ve genç çift, damadın amcası Güven Demir seslendirdiği şarkılar eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.