Bodrum Gündem

TAKLA ATAN LÜKS OTOMOBİLDEN BURNU BİLE KANAMADAN ÇIKTI!

22.06.2015
0
A+
A-
kaza 2
Bodrum-Konacık istikametinde meydana gelen ve bir otomobilin takla attığı trafik kazası, şans eseri ucuz atlatıldı.
Bodrum Gündem Haber
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Turgutreis’ten Konacık istikametine seyreden Yücel Şengün idaresindeki 34 DR 5521 lüks otomobil Beylikkırlar Mevkinde önce yola çıkmaya çalışan 48 LK 481 plakalı minibüse ardından da orta refüje çarparak karşı şeride geçti.
Kazada, lüks otomobil karşı şeritte ters dönerken, sürücüsü otomobilden kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Otomobil sürücüsü, büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği trafik kazasını burnu bile kanamadan atlattı.
Kazanın şokunu bir süre üzerinden atamayan otomobil sürücüsünü çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Otomobil sürücüsü Yücel Şengül, kaza anını şöyle anlattı:
cheap Brand Viagra order Prozac online “Ana caddeden geldiği sırada bir minibüsün bir anda önüne çıktığını ve kurtaramadığını belirterek, orta refüje çarparak takla attım. Ama Allah’a şükür bir problem yaşamadım. Yara almadan kurtuldum” order methotrexate online dedi.
Bölgeye gelen polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme yaparken, ters dönen otomobil bulunduğu yerden çekici ile kaldırıldı.

 

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.