Bodrum Gündem

KARİA ROTARY’DE MUSTAFA ÖZTABAK DÖNEMİ BAŞLIYOR

30.06.2015
0
A+
A-

karia-rorotary-mustafa-öztabakKaria Rotary Kulübü başkanı Okan Özsoy düzenlenen törenle görevi 2015-2016 dönemi yeni başkanı Mustafa Öztabak’a devir etti.
Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber
Bodrum Royal Arena Otelde düzenlenen törende 2014/2015 dönem başkanı Okan Özsoy, başkanlık süresince yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen verimli bir yıl geçirmeye çalıştıklarını, Karia Rotary Kulübü olarak Bodrum genelinde gerçekleştirdikleri pek çok proje ile takdir topladıklarını ifade etti.
Görev devir teslim töreninde konuşan yeni dönem başkanı Mustafa Öztabak, 2006 yılında girdiği Karia Rotary Kulübünde görev sırasının kendisine gelmesinden son derece mutlu olduğunu, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önümüzdeki bir yıl içinde Bodrum için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını kaydetti. Karia Rotary Kulübü 2015-2016 dönem başkanı Mustafa Öztabak ,“Uluslar arası bir sivil toplum kuruluşunun bir koluyuz. Bodrum’da hiçbir menfaat beklemeden yaptığımız projelerimiz mevcut. Tamamen gönüllülük esasına dayalı bir toplum kuruluşuz” dediği konuşmasına şöyle devam etti “Geçmiş yıllarda süregelen projelerimizin devamını sağlayacağız. Hoş geldin çocuk projemiz var. Yeni doğan çocuklara, kimsesiz ihtiyaç sahibi çocuklara ilk aşamada verilmesi gereken paketleri takdim ediyoruz. 15 gün süre ile gözetimimiz altında kalıyorlar. Son yedi yıldır devam eden satranç turnuvamız var. Çocuklarımızın eğitimi adına bunu sürekli yapılan projelerimiz arasında devam ettireceğiz. Yeni dönemimizde projelerimizin en önemlisi Bodrum’da sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve onlara bir barınak sağlanması konusunda bir girişimimiz söz konusu. Bu konu ile ilgili bir fizibilite çalışması yaptık.” Bunun dışında pek çok projelerini de olduğunu dile getiren Karia Rotary Kulübü yeni dönem başkanı Mustafa Öztabak, Bodrum’un genelindeki sıkıntıların kendilerine aktarılması durumunda kendi projeleri dahilinde bunlara yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade etti.
Görev devir teslim töreninde 2014/2015 dönem başkanı ve aynı zamanda çini sanatçısı Okan Özsoy, kendi eliyle hazırladığı derneğin logosunu taşıyan çift başlı Karia Baltası figürlü seramikleri anı olarak hediye etti.
Mustafa Öztabak başkanlığındaki 2015/2016 Kari Rotary yönetim kurulu üyeleri Yelda Çelebi Akşit, Erhan Atan, Aliye Muslu ve Okan Özsoy’dan oluşuyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.