Bodrum Gündem

KUZEYİN OĞLU BODRUM’DA HAYRANLARI İLE BULUŞTU…

18.07.2015
0
A+
A-
kuzeyin oğlu volkan konak bodrumda (12)KUZEYİN OĞLU VOLKAN KONAK’TAN HAYRANLARINA MÜZİK ŞÖLENİ. KONAK ANTİK TİYATRO İLE İLGİLİ GAZETECİLERİN YAPTIĞI HABERLERİN DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLEDİ…
Bodrum Gündem Haber Buy Orlistat
Ünlü sanatçı Volkan Konak, Bodrum Antik Tiyatro’da bir konser verdi. Bodrum Antik Tiyatro’da düzenlenen yaz konserleri serisinin ilkinde sahne alan Konak, eski ve yeni şarkılarıyla Bodrum’daki sevenlerle bir araya geldi.
Konser, orkestra üyelerinden bazılarının seyircilerin arasından sahneye çıkmasıyla başladı. Daha sonra ise Volkan Konak, sahneye sevilen şarkılarından, “Aydost” isimli şarkıyla çıktı. Konak, yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede, sevilen şarkılarını seslendirdi.
Konak’ın her zaman yaptığı üzere, zaman zaman şarkı aralarında izleyicileriyle sohbet ettiği konserde, yaptığı açıklamada, “Bugün gülen yüzlerle yolculuk yapacağız. Buraya sizi mutlu etmek için geldim. Bu akşam güvendesiniz. Güzel bir gece yaşayacağız” cheap Colchicine dedi.
Konak, sahne önündeki gazetecilere ise şunları söyledi: “Kutsal bir mekanda oturuyorsunuz bakın oturduğunuz yerin altında yatır var. Siz nur içinde yatmayın, ama nur içinde yatan biri var. Ben öyle hissediyorum. Bodrum’un neresini kazsanız tarih çıkıyor” dedi.
Volkan Konak gazetecilerle sohbet ederken geçtiğimiz günlerde Kent Haber’de yayınlanan, konserler için hazırlanan platformun tarihi eserlere zarar verdiği yönündeki haberi hatırlatarak “Haberleri basından izledim. Bizimkiler direklere bir şeyler çakmışlar. Tarihe o kadar yüklenmek olmaz tabi, sütunlara o kadar yüklenilmez. Gazetelerde o kadar yazmış. İyi olmuş. Eleştirileri kabul ediyorum. Tarihi dokuya hiç dokunmadık” dedi.
Konak’ın, zaman zaman orkestra üyeleriyle de sohbet ederek sürdürdüğü konserini, sinema oyuncusu Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Cüreklibatur’un da aralarında olduğu, yaklaşık 2 bin kişi izledi.

treatment of impotence

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.