Bodrum Gündem

BU KADAR DA OLMAZ! SAHİLE DUVAR ÖRDÜLER…

BU KADAR DA OLMAZ! SAHİLE DUVAR ÖRDÜLER…
21.08.2015
0
A+
A-
buy Cytotec cheap camel-beach-sahile-duvar-ördülerOrtakent Yahşi Mahallesi Camel Beach plajında bir otelin sahil kısmında denizin içine ördüğü duvar ile bir sitenin iskelesinin girişine koyduğu kilit görenleri şaşırtıyor, bu kadar da olmaz dedirtiyor.
order diflucan fluconazole without prescription Mehmet Can Meral/Bodrum Gündem
Camel Beach sahilinin Batı kısmının sonunda yer alan bir otelin sahilinde denizin içine örülen duvar yürüyüş yolunu kapatırken, Bağla Sitesi, Bank Evleri Sitesi gibi birçok ikinci konutun bulunduğu bölgeden Camel Beach’e yürüyerek gelen vatandaşlar denizin içinden yürüyerek geçmek zorunda kalıyor.
Geçtiğimiz yıllarda 2-3 metre geride olduğu öğrenilen duvarın 2 sene önce yenilenerek son şeklini aldığı öğrenildi. Havaların sıcak olması nedeniyle vatandaşların ayakkabılarını çıkartarak denizin içinden geçtiği otelin sahilinden kış aylarında geçmek isteyen vatandaşların ise nasıl bir yol çizeceği ise merak konusu.
camel-beach-sahile-duvar-ördüler-2Haberciler denizin içine örülen duvarı görüntülemek için gittiği Camel Beach’de bir başka ilginç görüntüyle de karşılaştı.
Bir siteye ait olan iskelenin giriş kısmına demir korkuluklu kapı konulduğu görülürken, kapının ise şifreli bir asma kilitle kitlendiği görüldü. Denize girilemeyen yerlerde yapılması uygun görülen iskelelerin Camel Beach’deki sayısının da arttığı görülürken, yasal olarak ilk 50 metresi kamuya açık olan sahil şeritlerinde bu uygulamanın nasıl yapıldığı ve bu tür imalatlara yetkililerin nasıl gözyumduğu ise bilinmiyor. camel-beach-sahile-duvar-ördüler-3
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.