Bodrum Gündem

SON SÜNGERCİ İSYAN EDİYOR…

SON SÜNGERCİ İSYAN EDİYOR…
03.10.2015
0
A+
A-

buy diflucan

aksona-mehmet-baş-bodrum-gündem-122 Elül gecesi Bodrum’da yaşanan ve altyapıdaki büyük sıkıntıyı gün yüzüne çıkaran sel felaketi Bodrum’da yaşayan birçok kişiyi olduğu gibi, Mehmet Baş’ı da isyan ettirdi.
Bodrum Gündem Haber purchase misoprostol
Öğlen saatlerinde, belediye ekipleri tarafından Türkkuyusu Caddesi üzerindeki yağmur kanalları temizleme çalışması yürütüldü. Çalışmada, İzmir Büyükşehir Belediyesine ait vidanjör kullanılırken, bu çalışma sırasında ortaya çıkan çamurlu suyun Bodrum Liman içini kahverengiye bürüdü.
Limandaki kirliliği fotoğraflayan ve gördükleri karşısında isyan eden Aksona Mehmet adıyla bilinen son süngerci Mehmet Baş, altyapıda yapılan yanlışlar sonucu bu felaketin yaşandığını belirterek; “Benim gözümde lider, geleceği gören, topluma yön veren insanlarımız havan atıcısı gibi olmalıdır. Görünmez hedefleri tam onikiden vuran biridir. Bir dünya markası yarattığımızı söylüyoruz. Benim kuşak, aç kaldı, susuz kaldı, mavi yolculuk adı altında bir dünya markası yarattı. Gel görki, Bodrum Yarımadası iyi bir planlama yapılmadan, beton yığını halinde, altyapısı olmadağı için bu kadar ağırlığı kaldıramadı. Geleceği göremeyenler, altyapı zayıflığı yüzünden Bodrum’u bu hale getirdi.” dedi.
Altyapı eksikliğinin denizi mahvettiğini vurgulayan Aksona Mehmet sözlerine şöyle devam etti:
“Bizim soframız deniz. Şu limanın haline bakın, bütün Bodrum’un lağımı denize akıyor ama deniz adamlarına, teknelere ne eziyetler yapıyorlar biliyor musunuz? Organik olan insan dışkısını denize bastırmıyor, güya çevreyi seven sayan, karşısında düğme iliklediğimiz değerli büyüklerimiz, onları bizden alıyorlar, geliyorlar şehir atığının içine karıştırıyorlar. Porçözün, çamaşır suyunun, kimyasal atıklarla birlikte kıyıya salıyorlar. Yazıktır bu benim yaşadığım muhteşem topraklara. Akıl, fikir, planlama, ortak akıl istiyoruz. Öyle ben yaptım oldu demekle olmuyor.” buy Clonidine Online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.