Bodrum Gündem

BODTO AİDAT BORÇLARINI SİLİYOR…

BODTO AİDAT BORÇLARINI SİLİYOR…
13.10.2015
0
A+
A-

mahmut-kocadon-bodto-başkanıBODTO MECLİSİ SELDE ZARAR GÖREN ÜYELERİN AİDAT BORÇLARINI SİLME KARARI ALDI… Buy Strattera

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon yaptığı açıklamada 9 Ekim günü yapılan meclis toplantısında aldıkları karar ile 22 Eylül’de meydana gelen sel felaketinden mağdur olan BODTO üyelerinin gecikmiş aidat ve faiz borçlarının silineceğini söyledi.

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon sel felaketine uğrayan üyelere küçük bir katkı sağlamak amacı ile aldıkları bu karar ile ilgili şu bilgileri verdi; Accutane cost Sel mağduru olan üyelerimizin oda aidatları ve gecikmiş borçlarını meclis kararı ile iptal ettik. Biliyorsunuz bütün yaz çalıştık, çabaladık. Okulların açılmasını bayramdan sonraya ertelenmesini sağlamıştık. Bu durumun üyelerimize bir miktar daha ticari kazanç sağlamasını beklerken, hiç hesapta olmayan sel felaketi yaşadı Bodrum. Hepimiz mağdur olduk. O nedenle bizde elimizden gelen katkıyı verebilmek için meclisimizden böyle bir karar aldık. Sel felaketine uğrayan üyelerimiz odamıza müracaatları halinde biz aidat borçlarını ve gecikmiş faiz borçlarını iptal edeceğiz. Bu da odamızın üyelerine küçük bir katkı olacaktır. Biliyorsunuz, daha öncede bir çok çalışmamız oldu. Muğla’ya gittik, vergi dairesine, SGK gibi yerleri dolaşarak üyelerimizin mağduriyetini dile getirdik. Öteleme istedik. Bu taleplerimizde yavaş yavaş gerçekleşmeye başladı. Bizimde üyelerimize küçük bir katkımız olması için böyle bir meclis kararı aldık.”

bodrumda-sel-kriz-masası-2Başkan Kocadon Bodrum Kaymakamlığından listeleri aldığını ifade ederek şöyle konuştu; Retin-A without prescription “Biz zaten Kaymakamlıktan listeleri aldık Müracaatları halinde bu listelerde adı olanların aidat borçlarını silerek işleme sokacağız. Eğer hiçbir yerde isimleri yoksa itfaiye ve zabıta raporları ile bize gelebilirler. Bu raporları gösterdiklerinde borçlarını sileceğiz.”

Aldığımız bilgilere göre 22 Eylül’de meydana gelen sel felaketinde ev ve işyeri zarar görenlere, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi tarafından belli oranlarda yardımlar yapılmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.