Bodrum Gündem

BESİAD ASIM BAŞARAN’I KONUK ETTİ…

22.10.2015
0
A+
A-

besiad perşembe toplantısı mhp muğla milletvekili adayı asım başaran (1)MHP MUĞLA 2.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ASIM BAŞARAN İŞADAMLARINDAN DESTEK İSTEDİ…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) geleneksel Perşembe toplantısı konuğu MHP Muğla 2.Sıra Milletvekili Adayı Asım Başaran oldu. BESİAD üyeleri, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve Bodrum Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hülya Aşkın ile birlikte MHP Bodrum İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantı LVZZ Otel’de gerçekleştirildi.

besiad perşembe toplantısı mhp muğla milletvekili adayı asım başaran (5)BESİAD Geleneksel Perşembe toplantısının açış konuşmasını yapan BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden açılış konuşmasında derneğin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Uğur şunları söyledi; “Geçirdiği kaza sonucu yaklaşık bir aydır hastanede olan üyemiz Fatih Özdil’in durumunun daha iyiye gittiğini öğrendik. Mutlu olduk. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Aramıza da en kısa zamanda katılmasını temenni ediyoruz. Bu toplantımızda kısa bir süre prestij kart lansmanı yapılacak, daha sonra da üyemiz olan Asım Başaran konuşmacı konuğumuz olacak.” BESİAD Başkanı Uğur bir sonraki toplantıda bir sigorta uzmanının konuşmacı olacağının bilgisini de verdi.

besiad perşembe toplantısı mhp muğla milletvekili adayı asım başaran (16)BESİAD tarafından üyelerine yönelik olarak anlaşma imzalanan “Prestij Kart” ile ilgili Timur Yıldırım ve pelin Topanoğlu Öktem tarafından bilgiler paylaşıldı. Timur Yıldırım Prestij Kart ile ilgili şu bilgileri verdi; “Sürekli olarak BESİAD üyelerine nasıl fayda sağlarız, neler yaparsak derneğimize olan aidiyetleri artırabiliriz diye düşünüyoruz. İnanın bunun için çok zaman harcıyoruz. Çok kafa patlatıyoruz ve sonunda da çok iyi şeyler yaptığımıza da inanıyoruz.”

BESİAD Yönetim Kurulu üyesi Yıldırım kendi üyeleri arasında ticareti geliştirmek için ortaya konulmuş bir proje olduğunu ifade ederek şöyle devam etti; “Bu projeyi çok önemsiyoruz ve bununla ilgili uzun zamandır bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu kartın hayata geçmesi ile beraber, üyelerimizin kendi içindeki ticari hacmin artacağına inanıyoruz. Ama bunun için üyelerin daha etkin ve daha heyecanlı davranması gerekiyor. Ticari hacmin artması için BESİAD Prestij Kart bir araçtır, üyelerimizin göstereceği hassasiyet asıl temel unsurdur.” Daha sonra firma yetkilisi BESİAD Prestij kart ile ilgili ayrıntılı üyelere yönelik tanıtım yaptı.

BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden Asım Başaran’ın üyeleri olduğunu vurgulayarak “Mecliste Bodrum’u temsil etmesini temenni ediyorum ve başarılar diliyorum.” Diyerek kürsüye davet etti.

besiad perşembe toplantısı mhp muğla milletvekili adayı asım başaran (15)ASIM BAŞARAN ÜYESİ OLDUĞU BESİAD’IN KONUŞMACI KONUĞU OLDU…

BESİAD Geleneksel Perşembe Toplantısının konuşmacı konuğu MHP Muğla 2.Sıra Milletvekili Adayı Asım Başaran konuşmasının başında BESİAD üyesi olduğunun altını çizerek, kendi evinde konuştuğunu söyledi. Başaran şöyle konuştu; “BESİAD’ın sayın başkanı ve sayın üyeleri bu gün kendi evimde konuk edilmek gibi bir durumla karşı karşıyayım. Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz Türkiye yeniden bir seçime gidiyor. Yapılan bu seçimle ilgili bizim penceremizden Türkiye seçime giderken Ülkemiz, Muğlamız ve Bodrum açısından görüş ve düşüncelerimi paylaşmak için huzurunuzdayım.”

cheap Valtrex Muscle Relaxant TURİZM SEKTÖRÜNDE İNANILMAZ İPTALLER OLDU…

Turizm’den geçinen biri olduğunu, Muğla’da iki büyük sektörden birinin turizm diğerinin de tarım olduğunu vurgulayan Başaran konuşmasını şöyle sürdürdü; “Birbirinden çok etkilendiği görüyoruz. Özellikle 7 Haziran sonrası yeniden seçime giderken neden aday olduğumu kısaca sizler ile paylaşmak istiyorum. 7 Haziran’dan sonraki tablo Türkiye’de yeniden koalisyonlar dönemini başlatıp, esasında bir hoşgörü, karşılıklı birbirimizi anlayacak, birbirimize saygı gösterecek, birbirimizin varlığını önemseyecek bir iklimi doğurabilir mi diye ümitliydik. Fakat Türkiye’nin şartları yeniden seçimi getirdi. Türkiye’nin 7 Haziran’dan sonra sürüklendiği bu terör ortamı, inanılmaz bir boyut kazandırdı.
Turizm boyutunda baktığımızda hepimizi tehdit eden bir durum söz konusu oldu. Benim iştigal alanımda inanılmaz iptaller oldu. Diğer alanlarda da inanılmaz iptaller Eylül ayında Bodrum’da kapanan otellere, Ekim ayında da anlı şanlı otellerin kapandığına tanık olduk.”
cheap Valtrex

besiad perşembe toplantısı mhp muğla milletvekili adayı asım başaran (9)TERÖR YÜZÜNDEN BÜTÜN YATIRIMLAR 5 PARALIK OLABİLİR…

45-46 gün önce yaşanan bir hadise olayın çok daha vahim duruma getirdiğine dikkat çeken Asım Başaran konuşmasını şu şekilde konuştu;

“Özellikle Dağlıca baskından sonra meydan gelen olayların, bu cennet ülkenin bir anda cehenneme dönüştüğü bir duruma tanıklık ettik. Bu cennet ülkemizde hepimizin sahip olduğu otellerin, işyerlerinin yatların, katların bir anda beş para etmeyeceği bir tehlike ile karşı karşıya kaldığımızı gördüm. Bu ülkenin mutlak asayişinin tesis edilmeden, bunca yıldan bu yana yapılan yatırımlarımız hiç bir işe yaramayacağını gördüm. Bu tehlikenin inanılmaz büyük olduğunu gördüm. Sadece sahip olduğumuz yatırımların beş para etmeyeceği gerçeğinden başka bir durum daha gördüm; Yunan adaları ve bizim kıyılarımızdan devletlerini kaybedince ne hale düşen Suriyelileri gördüm. Aylan bebeğin sahile vurmuş halini gördüm nedenini düşündüm. Devletini kaybedince, sevdiklerini, eşlerini kaybedeceklerinin soğuk gerçeğini gördüm. Bu gerçeğin Hollywood filmi değil çok yakınımızda ve içimize kadar girdiğini gördüm. Hatay Reyhanlı’dan başlayıp, Urfa Suruç, Diyarbakır ve sonra Ankara’ya kadar gelen bu terör boyutunun ülkemizi nasıl tehdit ettiğini, akabinde Cizre’den, Bodrum’a kadar bir tehlikeden bahseden siyasetçileri gördüm. Sahip olduğumuz Bodrumumuz, sevdiklerimiz, mallarımız, hayatlarımızı verdiğimiz kazanımlarımız her şeyimiz risk altında.

besiad perşembe toplantısı mhp muğla milletvekili adayı asım başaran (13)HİZMET İÇİN ADAY OLDUM…

Şayet biz bu ülkenin sınırlarını kontrol altına alıp, asayişi tesis edilmez ise hukuku tesis edilmez ise naif bir sektör olan turizmin çok etkileneceğini söyleyen Başaran neden aday olduğunu şu sözler ile ifade etti;

“En ufak bir iktidarsızlıkta hemen olumsuz etkilenebilecek bir sektör. Bütün bunların yanında bu ülkenin içine Arap baharı benzeri bir terör atmosferi adım adım sokuluyor. İşin ulusal boyutunda böyle bir asayişi, sınırlarımızı kontrol altına alıp, hukuku, Anayasal düzeni çalıştırmak üzere elimden bir şey geleceğini düşünerek, geçmiş siyasi birikimimi bu memlekete hizmet edeceğimi ve şuurlu olduğumuz düşünerek aday oldum.”

besiad perşembe toplantısı mhp muğla milletvekili adayı asım başaran (11)BAŞARAN KATILIMCILARIN SORULARI DA YANITLADI…

Başaran, yerel anlamda da tarafsız bir şekilde hizmet verebilmek ve yerel sorunların Ankara’da takibini yapmak üzere de aday olduğunu kaydetti. BESİAD Üyesi Timur Yıldırım’ın kısa vadeli somut projeleriniz nedir şeklindeki soruya ise Başaran; önceliklerinin terörün çözümü olduğunu ve seçimin hemen ardından başlayacak olan bütçe görüşmelerinde Muğla ve Bodrum için aktif rol alacağını söyledi. Ahmet Gümüş’ün seçilebilmek için ne kadar oya ihtiyacı olduğunu sorması üzerine Başaran “Seçilebilmek için 20 bin 500 oy ihtiyacımız var.” dedi. Engin Ali Kaplan ise Büyükşehir yasasının Muğla için uygun bir sistem olmadığının altını çizerek, Asım Başaran’ın milletvekili olması durumunda bu konuda çalışma yapacağını bildiklerini vurguladı. Başaran partisinin koalisyon için 4 şartının olduğunu, bunların kabul edilmesi durumunda koalisyonun gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

MHP Muğla 2.Sıra Milletvekili Adayı Asım Başaran konuşmasının ardından BESİAD Prestij Kart anlaşması imzalandı ve Geleneksel Perşembe toplantısına son verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.