Bodrum Gündem

NİHAT ÖZTÜRK’TEN BODRUM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ…

05.11.2015
0
A+
A-
nihat-öztürk-ziyaret1 Kasım genel seçimlerimde Muğla’dan Ak Parti Milletvekili seçilen Nihat Öztürk, il genelinde çıktığı teşekkür ziyaretleri kapsamında Bodrum’a geldi.
Bodrum Gündem Haber
Yatağan ve Milas İlçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerin ardından Bodrum’a gelen Milletvekili Nihat Öztürk ve Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci Torba kavşağında partililer tarafından karşılandı. Torba kavşağı Emin Anter Bulvarı üzerinde onlarca araçtan oluşan konvoyda, Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere çok sayıda partili hazır bulundu.Karşılamanın ardından Nihat Öztürk ve beraberindekiler konvoy halinde Ak Parti ilçe binasına hareket etti. Ak Parti Milletvekili Öztürk parti binasına girmeden önce çevredeki esnaf ve vatandaşlarla bir süre oturup sohbet etti.  Daha sonra Ak Parti ilçe binasında bir basın toplantısı düzenlendi. Burada partililere ilk olarak hitap eden İl Başkanı İhsan Küreci, 7 Haziran’da vatandaşın verdiği mesajı çok iyi okuduklarını belirterek şunları söyledi:  “Vatandaşın bize verdiği mesajı çok iyi okuduk. Vatandaşımız 13 yıldır başka partilere de mesaj veriyor ama onlar anlamamakta ısrar ediyorlar. Eğer Ak Parti yüzde 49,5 oy aldıysa, eğer Muğla’da aldığı oy 180 bini geçtiyse, eğer Ak Parti Bodrum’da 20 bin sınırlarını zorlamaya başladıysa, artık bunun önüne istese de kimse geçemeyecek. Ak Parti tüm vatandaşlarımızı kucaklayan bir parti. Bodrumlu vatandaşlarımız bizi öyle bir sahiplendiler ki, bu sahiplenmeyi vekillerimizle birlikte sahipsiz bırakmayacağız. Bu başarı hepimizindir. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.İçinden çıktığı teşkilat mensupları ile birlikte bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Nihat Öztürk ise konuşmasına şu sözlerle başladı:  “Tüm teşkilat mensubu kardeşlerim, her türlü ters algıya, bir takım manşet ve olumsuz ifadelere rağmen hem Bodrum’da, hem Muğla’da Ak Partinin varlığını ispat ettiniz. Emeği geçen, Ak Parti davasını omuzlamış tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. 3 Kasım 2002’den beri sizlerle beraber bayrak asmak dahil birlikte emek harcadık. Ak Parti davasını dağa taşa anlatmak için ter akıttık. İnşallah çıktığı yeri unutmayan, Ankara’ya gittiği zaman bunları unutmayan, bölgenin sorunları ile uğraşan bir kardeşiniz olacak” dedi

Bodrum’un dünyanın turizm merkezi olduğunu ve bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Öztürk, sözlerine şöyle devam etti:  “Sizlerden aldığım desteği sonuna kadar milletin lehine kullanacak bir kişi olarak, nerede bir mazlum, bir ihtiyaç sahibi var, Ak Partili, MHP’li, CHP’li, HDP’li demeden gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Önemli olan milletin derdi ile dertlenmek. Sizleri hayal kırıklığına uğratmamak en büyük dileğim. Biz milletin gönlünü almaya talibiz. Ben Bodrum’un sorunlarını biliyorum. Birçok kez buraya geldim. Evet, Muğla milletvekiliyim, evet Marmaris’te oturuyorum ama Bodrum’a hizmetkar olmak en büyük arzum. Turizmi çok iyi tanıyorum, inşallah turizm öksüz kalmayacak bundan sonra. Milletvekilimiz Hasan Özyer ile beraber turizmin kalkınarak daha ileri gitmesi için ne yapılması gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Özellikle ecrimisil sorunumuz var. Ecrimisil, Bodrum’da turizmcinin önündeki en büyük engeldir. Bizlerin bahanesi yok, bizler bu milletin sorunlarını çözmeye talip olan kişiler olarak ecrimisil sorununu çözmek en büyük arzumuzdur” dedi.

Köylerdeki ÖÇK ve SİT planlama sorunlarını bu dönemde çözeceklerini ifade eden Nihat Öztürk, Bodrum için çalışmanın onur ve şeref olduğunu söyledi.  3 Kasım 2002’de atılan ve yeşeren tohumların 7 Haziran’da ciddi sıkıntıya girdiğini dile getiren buy misoprostol Ak Parti Muğla Milletvekili, üzerlerinde ciddi bir sorumluluk olduğunu ve tüm teşkilat mensuplarının kimseyle kavga etmeden barışı daha da sağlamlaştırmalarını istedi.

Nihat Öztürk’ün konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Bir buy Viagra süre partililerle sohbet eden Öztürk, daha sonra Kavaklıdere ilçesindeki programa katılmak üzere Bodrum’dan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.