Bodrum Gündem

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI…

28.11.2015
0
A+
A-
Purchase Viagra Retin-A without prescription ak-parti-danışma order misoprostol online Ak Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu toplantısı, önceki akşam Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda  yapıldı.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı İhan Küreci, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile il ve ilçe yönetiminde görev alan bazı isimler, kadın ve gençlik kolları üyeleri hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan kurulunun seçildiği toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, 7 Haziran ve 1 Kasım arası sürecin çok zorlu bir dönem olduğunu belirterek şunları söyledi  “Bu süreçte çalışan ve bir bütün olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum 7 Haziran’da aldığımız 15 bin oyu 18 bine çıkarmak hiç kolay değildi. Ama biz davamıza inancımızdan dolayı, birbirimize sevgi ve saygı bağlarıyla bağlandığımızdan dolayı, bu dönemi çok güzel bir oyla, önemli bir adım atarak aştık” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı İhsan Küreci, 7 Haziran seçimlerinde tüm teşkilatlar olarak ‘yutkunduklarını’ belirterek şunları söyledi “Yüzde 13 oy alan partilerin kutlama yaptığı o süreçte, biz nerede hata yaptığımızı, milletin bize nasıl bir mesaj vermek istediğini düşündük, tartıştık. Çok çalıştık ve 1 Kasım’da yüzde 49 oy oranıyla bir kez daha tek başına iktidar olarak göreve geldik. Gelecek üç senede, hizmetin nasıl yapılacağını hem Türkiye’ye, hem de Muğla’ya göstereceğiz. İki tane icracı milletvekilimiz var ve onlar var güçleriyle çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

İl Başkanının ardından partililere hitaben bir konuşma yapan Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Ötürk, 1 Kasım akşamı Muğla’da yaşayan herkesin vekili olduklarını vurgulayarak şunları söyledi  “Vatandaşlar, kavgacı ve hayırcı siyasete oy vermedi. Halk, Türkiye’de yüzde 50 oy vererek Ak Parti’yi iktidara getirdi. Bizler millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için yola çıktık. İlk çıktığım noktada, 15 yaşındayken de aynı duyguları yaşıyordum. İlk günkü aşkla, sevdayla Bodrum’a, Muğla’ya hizmetkar olacağım. Biz bu teşkilatın milletvekili olarak Ankaradayız. Nihat Öztürk’ten ziyade, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarım milletvekili oldu. Benim makamım da, TBMM’deki odamda tüm Muğlalılara açıktır. Biz 1 Kasım akşamı, 900 bin Muğlalı’nın vekili olduk” dedi.

İlçe danışma Kurulu toplantısındaki konuşmaların ardından Ak Partiye üye olan Şengül Aras, Taner Solmaz, Belgin Solmaz, Mustafa Karaman, Fatma Karaman, Şadıman Çoban, Nilgün Çoban, Nurhayat Kasabalı, Serkan Çoban ve Mine Güngör’e parti rozeti takıldı.

Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.