Bodrum Gündem

BODTO’DA YAZILI İLETİŞİM KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

BODTO’DA YAZILI İLETİŞİM KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ…
17.12.2015
0
A+
A-
içerikBodrum Ticaret Odası (BODTO) tarafından yürütülen eğitim çalışmaları kapsamında düzenlenen seminerden bir yenisi daha gerçekleştirildi.
order Combivent online cheap albuterol Viagra online Bodrum Gündem Haber
BODTO Konferans Salonunda düzenlenen “Yazılı İletişim Teknikleri” konulu seminere ilgi yoğun oldu. Yazılı iletişimin pazarlamadaki önemi ve sözlü iletişimden farkının anlatıldığı eğitime, Bodrum’da faaliyet gösteren bazı firmaların ilgili departman görevlileri katıldı.

Yazılı İletişim Uzmanı Alper Şenel tarafından verilen eğitimde, yazılı iletişimde yapılan hatalar, yazılı iletişim kuralları, resmi yazışmalar ve bunun iş yaşamındaki önemine değinildi. Eğitim ve geliştirme alanında, eğitim ihtiyaç analizlerinin yapılarak eğitimlerin planlanması, bu eğitimlerin içeriklerinin oluşturularak tasarımlarının yapılması, eğitimci ve katılımcı için gerekli içeriklerin ve dokümanların hazırlanması eğitim materyallerinin ve uygulamalarının planlanması, eğitim duyurularının hazırlanması, eğitimlerin verilmesi, eğitim etkinliğinin değerlendirilmesi aşamaları da dahil tüm eğitim süreçlerinin yönetilmesi konularında uzman olan Şenel’in sunumu izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Saat 16.00’ye kadar süren eğitimde katılımcıların soruları da cevaplandırıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.