Bodrum Gündem

ŞOFÖRLER ODASI BASTIRIYOR…

ŞOFÖRLER ODASI BASTIRIYOR…
18.01.2016
0
A+
A-
hasan-kablı-şoför-esnafının-sıkıntılarını-vali-amir-çiçeke-anlattı
Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçe belediyeleri arasındaki gerginliğin kamuoyuna yansıyan ilk konusu olan ulaşım meselesindeki gelişmeler sürüyor.
treat adenoma of prostate Bodrum Gündem Haber
Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti heyeti ile birlikte Ankara’ya giden ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ulaşım Daire Başkanlığı’nın uygulamaları hakkındaki şikayetlerini burada, başta Süleyman Soylu olmak üzere ilgili makamlara aktaran Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı bugün de, Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün önayak olmasıyla düzenlenen toplantıda Muğla Valisi Amir Çiçek’e aktardı.
AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK HUKUK DIŞI UYGULAMALAR VAR DEDİ… order misoprostol online
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ulaşım Daire Başkanlığı’nın, hukuk dışı olduğunu düşündüğü uygulamalarını iletmek üzere Muğla’nın farklı ilçelerinden gelen Şoförler Odası Başkanları, Minibüs Kooperatifi Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları ile birlikte, Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti.
Retin-A without prescription VALİYE ŞOFÖR ESNAFININ SIKINTILARINI AKTARDI…
Toplantıya, Bodrum’u temsilen Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı katıldı. Şoför esnafı yapılan toplantıda, Vali Amir Çiçek’e yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, yeni getirilen düzenlemelerle ilgili şikayetlerini paylaştılar.
AK PARTİ VEKİLİ ÖZTÜRK TAKİPÇİ OLACAKLARINI SÖYLEDİ…
Toplantıda konuşan Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, şoför esnafının şikayetçi olduğu uygulamalarla ilgili konunun takipçisi olmaya devam edeceğini ifade etti. Toplantıya katılan Şoförler Odası ve Minibüs Kooperatifi Başkanları, AK Parti heyetine verdikleri destek için teşekkür ettiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.