Bodrum Gündem

2 ÖĞRETMEN DAHA AÇIĞA ALINDI

22.03.2016
0
A+
A-

purchase Naltrexone order methotrexate açığa alındılarBodrum ilçesinde bir müdür yardımcısı ve bir öğretmen daha Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a hakaret ettikleri gerekçesi ile soruşturmanın selameti açısından açığa alındı.

buy Topamax Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz hafta Bodrum Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülkadir Sağlam’ın görevinden uzaklaştırılmasının ardından önceki günde Türk Eğitim Sen Bodrum Temsilcisi ve Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğretmeni Hüseyin Tekinay ile Mumcular Sitare Özkan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Serpil Erzen hakkında sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma açıldı. Soruşturmanın selameti açısından Erzen ve Tekinay, açığa alındı.

Geçtiğimiz aylarda Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı operasyon sonucunda 2 öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu. Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiası ile yapılan soruşturma sonucunda 2 öğretmen önceki gün okuldan uzaklaştırma aldı.

Edinilen bilgiye göre, öğretmenlerin soruşturmanın selameti açısından görevinden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.