Bodrum Gündem

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE CENAZE TÖRENİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE CENAZE TÖRENİ
25.03.2016
0
A+
A-
emniyette cenaze töreniBir dönem Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı ve İstihbarat Daire Başkanlığı da yapmış olan, Emekli Emniyet Müdürü İsmail Rennan Gürman için Bodrum’da bir cenaze töreni düzenlendi.

cost of Strattera

Bodrum Gündem Haber Buy Brand Viagra
Emekli olduktan sonra Bodrum’a yerleşen ve bir Bodrum sevdalısı olan 86 yaşındaki Emekli Emniyet Müdürü İsmail Rennan Gürman, geçtiğimiz gün İzmir’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gürman için ilk önce Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde bir cenaze töreni düzenlendi. Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimine ait araçla İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirilen Gürman’ın naaşını, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Dr. Yakup Yıldız, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, TCSG 1 Nolu Bot Komutanı SG. Seyir Başçavuş Hakan Yürür, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları, Büro Amirleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile Gürman’ın yakınları karşıladı.

Türk Bayrağına sarılı tabutu tören mangasının omuzlarında cenaze aracından indirilen İsmail Rennan Gürman için saygı duruşunda bulunuldu. Özgeçmişi okunan Gürman’ı bir ay önce hastanede ziyaret ettiğini ifade eden İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya yaptığı konuşmada şunları söyledi:  “Kendisinden mesleki tecrübe anlamında yararlanabileceğimiz çok şey olduğunu ziyaretim sırasında anlamıştım. Emekli Genel Müdür Yardımcımız on yıllarca bu mesleğe, bu teşkilata özveri ile hizmet etmiş bir meslek büyüğümüzdür. Kendisi İstihbarat Daire Başkanlığı gibi, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı gibi çok önemli görevlerde teşkilatımıza, devletimize ve milletimize hizmetler vermiştir” dedi.

Cenaze törenine katılan merhum İsmail Rennan’ın kardeşi Ateş Gürman gazetecilere yaptığı açıklamada “Yaşlıydı, vücudu zayıftı kendisini toparlayamadı. Yıllardır Bodrum’da yaşıyordu. Çeşitli illerde görev yapmıştı son görevi ise Ankara’da emniyet müdür yardımcılığı oldu” dedi.

Emekli Emniyet Müdürü İsmail Rennan Gürman için düzenlenen cenaze töreni dua okunmasıyla sona erdi. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki törenin ardından Gürman için Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camiinde Cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Gürmanın naaşı Türbe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

how to buy Plavix

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.