Bodrum Gündem

KAYMAKAMLIĞA ÖNEMLİ ZİYARET

KAYMAKAMLIĞA ÖNEMLİ ZİYARET
30.03.2016
0
A+
A-

kaymakamlığa çnemli ziyaretTürkiye ile AB arasında imzalanan Geri Kabul Anlaşması’nın yürürlüğe girmesinin ardından Yunanistan’da bulunan göçmenlerin Nisan ayı başlarında Türkiye’ye gönderilmesi bekleniyor.

Bodrum Gündem Haber

Özellike Ege kıyılarına yakın Yunan Adalarında bulunan binlerce göçmenin ne şekilde hangi bölgelere ve nasıl iade edileceğine dair çalışmalar hızla devam ediyor. Konu ile ilgili olarak Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlı yetkililerin İstanköy, Midilli Adaları ile göçmenlerin yoğun olduğu bölgelerde incelemelerinin sürdüğü öğrenildi.

Muğla ve İzmir bölgesinde bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gelen Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Önder Bakan bugün Bodrum’a geldi. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Önder Bakan’a, Göç İdaresi İl Müdürlüğünden sorumlu Muğla Vali Yardımcısı Erkan Aylanç ve Muğla Göç İdaresi İl Müdürü Recep Batu’da eşlik etti.

Milas Kaymakamlığına yapılan ziyaretin ardından Bodrum’a gelen heyet ilk olarak Bodrum Kaymakam’ı Dr. Mehmet Gödekmerdan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaretin ardından heyet Göç İdaresi İl Müdürlüğünün Bodrum Bürosunu ziyaret etti.

Heyette bulunanlar, göçmenlerin geri kabulü ile ilgili yapılan çalışmalara ilişkin soruları yanıtsız bıraktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.