Bodrum Gündem

KULE 10.YILINI KUTLADI…

kule 10 yıl kutlamaları (19)
Bodrum eğlence sektörünün önde gelen markalarından birisi olan Kule, 10. yıl kutlamalarına devam ediyor.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Kule Bodrum’un önemli sektörlerinden birisi olan eğlence sektöründe kendine özgü tarzı ve en önemlisi de yaz kış açık olması nedeni ile eğlence yaşamında önemli bir yere sahip olan bir mekan.
İşletmenin 1o’uncu kuruluş yılı nedeni ile bir dizi etkinlik düzenlenirken, 10. yıl pastasını personeli ve Kule müdavimleri ile birlikte kesti. Kurtalan Ekspres ile başlayan konserler, Cuma gecesi de Fuat Gökçe, What Da Funk ve İhtiyaç Molası konserleri ile devam etti.
Eğlence sektörünün sorunlarını da çeşitli platformlarda savunan ve sözcülüğünü yapan Kule’nin sahibi Atilla Serttaş işletmenin 10. yıla ulaşmasından dolayı keyifli olduğunu belirterek; “Burayı açalı on yıl oldu. Dostlar ile birlikte yaptık bu işi. Daha farklı bir hizmet anlayışı ile insanların hep birlikte dostluk ve barış içerisinde, vatana millete saygılı, vergi üreten, 12 ay iş üreten, yılmadan, pes etmeden bir işletme kurmaya çalıştık. 10 yıldır, 12 ay, 365 gün açık olan bir işletme. İnşallah bir 10 yıl daha kapatmadan devam edeceğiz” dedi.
Kule’nin ortaklarından Murat Oğan ise onuncu yıla erişmekten dolayı gurur duyduklarını ifade ederek “On yıldır ayaktayız, bir on yıl daha yirmi, otuz yıl daha dostlarımız ile birlikte olmak istiyoruz” dedi.
Kule’nin 10. yılı için hazırlanan pastayı Atilla Serttaş ve Murat Oğan birlikte kesti. Her zamanki gibi Kule’de ki eğlence sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.