Bodrum Gündem

BAŞKAN DA GAZETECİLER CEMİYETİNE ÜYE OLDU…

yatağan belediye başkanı haşmet ışık gazeteciler cemiyeti üyesi oldu (1)

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı ziyaret eden Muğla Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, bir dönem gazetecilik yapan Işık’ı fahri üye yaparak kendisine cemiyet rozeti taktı.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Topaloğlu, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı makamında ziyaret etti.
MGC yönetimini, Başkan Işık ve aynı zamanda MGC üyesi olan Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Araştırmacı-Yazar Tarcan Oğuz karşıladı.
yatağan belediye başkanı haşmet ışık gazeteciler cemiyeti üyesi oldu (4)MGC Yönetim Kurulu Başkanı Akbulut, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalar hakkında Işık’a bilgiler verirken, “MGC yeni yönetimi olarak, Muğla’nın tüm ilçelerini gezerek, yerel yönetim ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Bunun yanı sıra cemiyetimizin üyeleriyle görüşerek, fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Sizlerin Yatağan’da yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip edip, takdir ediyoruz. Geçmişte gazetecilik mesleğinin içerisinden gelmiş olmanız nedeniyle, sizi cemiyetimizin fahri üyesi yapmak istiyoruz” diye konuştu.
Başkan Işık ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın, benim için her zaman ayrı bir yerdedir. Bu sektörden gelmemden dolayı da basın mesleği ve çalışanları benim için çok değerlidir. MGC’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yeni yönetiminizi, çalışmalarından dolayı kutluyorum. MGC’nin fahri üyesi olmaktan büyük mutluluk duyarım. Düşünceniz için de teşekkür ederim.” ifadesinde bulundu.
Konuşmaların ardından MGC Başkanı Akbulut, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’a cemiyet rozeti taktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.