Bodrum Gündem

BODRUM’DA YILIN İLK YANGINI YALIÇİFTLİK’TE

BODRUM’DA YILIN İLK YANGINI YALIÇİFTLİK’TE
20.04.2016
0
A+
A-

YANGINYalıçiftlik’te Sea Garden Otel’in ana giriş kapısının üzerindeki ormanlık alanda saat 14:30 civarında başlayan orman yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Saat 14:30 da başlayan yangına öncelikle Sea Garden ve Club Med ‘de ki otel çalışanları ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından yapıldı.

Söndürme çalışmalarına daha sonra Milas orman işletme müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekibi ve Çiftlikte buluna n Bodrum belediyesi zabıta ekipleri destek verdi.

Yalıçiftlik’teki yangının  AYDEM Elektrik şirketi çalışanlarının enerji nakil hatları çevresindeki dalları budadıkları bölgede başladığı iddia edilirken yangın kısa sürede büyüdü. Rüzgarın etkisiyle alev alan çam ağaçlarına ilk müdahaleyi ellerinde yangın tüpleriyle otel çalışanları yaptı.

Milas orman işletme müdürlüğüne bağlı yangın orman arozözleri ve itfaiye ekiplerinin söndürmeye çalıştığı yangın kontrol altına alındı. Yangına havadan söndürme desteği verilmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.