Bodrum Gündem

AİLESİNİ ACILAR İÇERİSİNDE BIRAKARAK VEDA ETTİ…

21.04.2016
0
A+
A-
7d46f000-d7c2-4013-96aa-5a46b8e35e06Önceki akşam meydana gelen ve Bodrum’u derinden sarsan trafik kazasında hayatını kaybeden iki kişiden biri olan motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki İsmet Berkay Özbaş, son yolculuğuna uğurlandı.
Bodrum Gündem Haber 
Önceki akşam Konacık Atatürk Bulvarı’nda kullandığı motosikleti ile yolun karşısına geçmeye çalışan üç yayaya çarpmak suretiyle trafik kazası geçiren İsmet Berkay Özbaş’ın cenazesi bugün düzenlenen törenle toprağa verildi.
Kaza sonrasında kaldırıldığı Acıbadem Bodrum Hastanesinde hayatını kaybeden Özbaş’ın cenazesi, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi Morgundan öğle saatlerinde alınarak Turgutreis Caddesindeki evine getirildi. Özbaş’ın cenazesi, çok sayıda arkadaşının da motosikletleriyle konvoy oluşturarak eşlik ettiği cenaze aracıyla törenin yapılacağı camiye getirildi.
Bodrum Merkezindeki Adliye Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Müdür Yardımcıları ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Özbaş’ın ailesi ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazı sonrasında helallik alınan İsmet Berkay Özbaş’ın tabutu omuzlara alınarak Hükumet Konağı önüne kadar taşındı. Güçlükle ayakta duran, İsmet Berkay Özbaş’ın babası polis memuru Hüseyin Özbaş, bir baba için en zor görevi yerine getirerek taziyeleri kabul etti.
Genç yaşta hayata veda eden motosiklet tutkunu İsmet Berkay Özbaş’ın naaşı, cenaze aracına eşlik eden uzun konvoy eşliğinde Karaburgaz mezarlığına getirildi. İsmet Berkay Özbaş burada gözyaşları arasında toprağa verildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.