Bodrum Gündem

BU ARAÇTAN SAĞ ÇIKTI…

bodrumda kaza (4)Bodrum’da meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza sonucu araçta sıkışan kadın sürücü, sıkıştığı yerden kurtarılarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bodrum Gündem Haber
Bugün öğle saatlerinde Turgutreis-Bodrum Karayolu’nda seyreden 34 FSJ 28 plakalı jip sürücüsü Bade Tanbora Dinç, Bodrum Devlet Hastanesi Kavşağı’na yaklaştığı sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu önünde seyreden 48 KF 616 plakalı otomobile arkadan hafif şekilde çarptı.
Çarpma sonuncu panikleyen jip sürücüsü 35 yaşındaki Dinç aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk olarak orta refüje çıkan araç, daha sonra refüjdeki palmiye ağacına çarparak durabildi. Çarpma sonucu araçta sıkışan Dinç olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.
112 Acil Sağlık ekibi tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının çenesinde kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
bodrumda kaza (7)Bade Tanbora Dinç’in arkadan çarptığı 48 KF 616 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Üçpınar kaza anını şöyle anlattı: “Ben sağ şeritten geliyordum. Arkamdan bir tıklanma oldu, bir sallandım. Dönüp baktığımda bana çarpan aracın palmiyeye çarptığını gördüm. Ben de hemen aracımı sağa çektim”
Kaza sonrası jipin hava yastıklarının açık olduğu görüldü. Kullanılamaz hale gelen jipte açılan hava yastığının olası bir kötü sonucun önüne geçtiği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.