Bodrum Gündem

GÜNDOĞAN ÇÖPLÜĞÜ YANGINI KONTROL ALTINDA! (FOTO GALERİ)

bodrum gündoğan çöplüğünde yangın (51)
13 Haziran Pazartesi saat 21:30 civarında Gündoğan çöplüğünde başlayan yangın, bölgede yaşayan vatandaşlara korkulu saatler yaşattı. Alevler şiddetli rüzgarın da etkisi ile yerleşim alanına 100 metreye kadar yaklaştı…
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Gündoğan’da bulunan vahşi çöp depolama alanında, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. 21:30 civarında başlayan yangın, şiddetli rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüdü. Gündoğan çöplüğünden, Küçükbük mahallesi Farilya evlerine ve Göltürkbükü sırtlarına doğru yayılan yangında, bölgedeki makilik alanlar ve TEMA Vakfı tarafından ağaçlandırılan alanlardaki fidanlar büyük zarar gördü. Yangın bölgedeki konutlara da yer yer 50 metre kadar yaklaşırken, Büyükşehir itfaiye ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalıştı. Muğla Büyükşehir İtfaiye Dairesine bağlı ekiplere Bodrum ve Milas’tan gelen çok sayıda Orman ekipleri de destek verdi.
Saat 23:30 civarında çiseleyen yağmurla rüzgarın şiddeti azalınca, yangın kontrol altına alındı. İtfaiye soğutma çalışmalarına başladı. Çöplüğün bazı yerlerinde alevlerin zaman zaman yükseldiği görülüyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.