Bodrum Gündem

CHP İL BAŞKANINDAN, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ’NE İLGİNÇ SORU…

CHP İL BAŞKANINDAN, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ’NE İLGİNÇ SORU…

chp-muğla-il-başkanı-mürsel-alban

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Akp Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün basında yer alan iddialarına yazılı bir açıklama ile cevap verirken dikkat çeken sorular da sordu. Aldan; “Sözde çevreci milletvekili, emek ve emekçi kelimelerini aynı cümlede kullanarak bizleri mutlu etti.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da yaptığı basın açıklamaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yazılı bir açıklama yayınlayan Alban, oldukça sert eleştirilerde bulundu. CHP Muğla İl Başkanı Alban “AKP, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk sayesinde sanal gündemler yaratmak pahasına da olsa çevre, ağaç, doğa, emek, emekçi kelimelerini hatırladı.” derken, açıklamanın sonunda, Öztürk’e “Ekmek Kaç para biliyor musun? sorusunu sordu.

Başkan Alban, Muğla Milletvekili Öztürk’ün emek ve emekçi kelimelerini hayatında ilk defa kullandığını söyleyerek açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Bodrum’da 2013 yılında imza töreninde bulunduğu projenin daha sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olması nedeniyle çevreciliğe soyunan, kendisini ağaçlara bağlayan AKP’nin sözde çevreci milletvekili Nihat Öztürk bu sefer de avukatlığa soyunup emek ve emekçi terimlerini hayatında belki de ilk defa cümle içinde kullanmıştır.”

SANAL GÜNDEM YARATARAK KAFA KARIŞTIRIYOR…

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün talimat alarak, sanal gündem yaratarak yurttaşların kafasını karıştırdığını söyleyen Alban açıklaması şu şekilde devam ediyor; “Datça’da Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığında çalışan vatandaşımızın hakları tarafına ödenmiştir. Ankara’da bırakın gündemi takip etmeyi saraydan aldıkları talimatlarla her şeye evet oyu veren vekiller, Muğla’da sanal gündemlerle vatandaşlarımızın aklını karıştırmaya çalışmaktadır. Oysa Türkiye’nin terörden, turizme kadar birçok çözülmesi gereken sorunu vardır. İzlenen yanlış dış politikalar, oylarını arttırmaya dayalı izlenen siyaset, verilen tavizlerle ülkemizin içinde bulunduğu durum ortadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi sıralarında Muğla’yı temsil eden bir milletvekilimizden bu sorunlarla ilgili çalışmalar yapmasını, çözüm önerilerini sunmasını beklemekteyiz.”

ALBAN, ÖZTÜRK’E EKMEK KAÇ PARA BİLİYOR MUSUN DİYE SORDU…

AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk’ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan açıklamalarına “CHP Genel Başkanı’mız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Nihat Öztürk’ün muhatabı değildir.” Şeklinde yanıt veren CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban açıklamasını şu ifadeler ve sorular ile tamamladı;  “Emek ve emekçi kelimelerini cümle içinde kullanabilen sayın vekile 14 yıldır iktidarda olan bir partinin vekili olarak işçiler ve emek mücadelesi veren vatandaşlarımız için ne yaptınız sorusuna cevap vermesini istiyoruz. Dünyanın en pahalı mazotunu çiftçiye kullandırmıyor musunuz? İşçi ölümlerinde ülkemiz kaçıncı sırada? Soma’daki maden kazasına bu işin fıtratında var diyen, işçiyi yerde tekmeleten kim? Sayın vekil son soru ekmek kaç para?”

Bu açıklamaların ardından AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk’ten nasıl bir yanıt geleceği merak konusu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.