Bodrum Gündem

BODRUM DÜNYANIN HER YERİNDEN 24 SAAT İZLENEBİLECEK…

BODRUM DÜNYANIN HER YERİNDEN 24 SAAT İZLENEBİLECEK…

orhan kavala boder genel sekreteri (2)

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum, artık internet üzerinden 24 saat izlenebilecek. Konu ile ilgili bilgi veren BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala “Bodrum artık 24 saat boyunca dünyanın her yerinden izlenebilecek.” dedi.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Uzun yıllardır konuşulan ancak bir türlü yaşama geçirilemeyen proje ile ilgili bilgi veren Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Genel Sekreteri Orhan Kavala, gazetecilere yaptığı açıklamada bu çok uzun süredir konuşulan bir projeydi. “5 ay boyunca gerçekleştirdiğimiz yoğun çalışmalar sonucu, bu önemli proje artık gerçek oldu.” dedi.

Uzun süredir, Bodrum’un dünyaya açılmasını ve dünyanın her bölgesinden insanların görmesini sağlamak adına, bu proje için çalıştıklarını ifade eden Kavala şöyle konuştu; “Bodrum’daki birçok sektörüyle konuştuk, ancak bu konuda BODER olarak tek başına hareket etmek zorunda kaldık. BODER olarak Bodrum’un dünyaya canlı yayınla yayınlanması aşamasının sonuna geldik. Bu yayın önümüzdeki pazartesi veya salı günü hayata geçecek. Bütün herkes iki kanaldan Bodrum’u izlemeye başlayacak. İlk etapta 4 kamera ile Bodrum’u sunacağız. Bu dört kamera 24 saat yayın yapacak. Yayının verimliliğine ve kalitesine çok önem gösteriyoruz. Zaman içerisinde bu yayın alanını Yarımada’nın muhtelif yerlerine de yayacağız.  “

Kavala yayının Bodrum için hayırlı olmasını dileyerek, “www.watchbodrum.com” ve ” www.bodrumcanli.com ” isimli internet sitelerinden yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

  1. Ahmet Melih Alemdar dedi ki:

    Yapılması elzem olan bir iş. Bodrumun eğlencesini ve günlük yaşantısını tüm dünyaya gercek zamanlı anlatmak bile ülke ve dünya insanlarını Bodruma çekmeye yeter. Çalışanların eline sağlık.

  2. mehmet bodrumlu dedi ki:

    sitenin biri açılmıyor, diğeri de görüntü vermiyor. haber yapmadan şu işi doğru düzgün yapsaydınız keşke.