Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI…

AK PARTİ BODRUM TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI…
08.07.2016
0
A+
A-
AKP Bodrum teşkilatı bayramlaşma (1)
Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatında bayramın birinci günü bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “Suriye’den gelen okumuş, doktor olmuş, mühendis olmuş veya ara eleman. Bu insanlara zaten Türkiye Cumhuriyetinin bazı yerlerde ihtiyacı var.” dedi. 
Bodrum Gündem Haber
Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’in ev sahipliğinde gerçekleşen törene Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı Kadem Mete ve partililer katıldı.
Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete herkesin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında “Bayramlar bizim çocukluğumuzdan beri bize öğretilen hep bir sevinç yumağı olmayı gerektiriyor. Ülkemizin içinde bulunduğu bazı üzücü olaylar bizim bu sevincimizi törpülüyor” dedi.
Mete konuşmasında “Biz her zaman millet olarak bize inanan, bize umut bağlayan diğer İslam ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlere örnek olmak zorundayız. Biz kendi birlik beraberliğimizi her zaman en üst noktada tutmak zorundayız. Kendi topraklarımızda da sıkıntılar var. Bunların hiçbiri tesadüf olaylar değil.” ifadelerini kullandı.
AKP Bodrum teşkilatı bayramlaşma (3)ÖZTÜRK; Herkes alınacak diye bir şartımız yok…
Daha sonra söz alan Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk de herkesin Ramazan Bayramını kutlayarak başladığı sözlerini son günlerde gündemi meşgul eden Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusuyla ilgili ise şu açıklamaları yaptı: “Şu an ülkemizde yaşayan Suriyeliler bir şekilde entegre olmuşlar. Bunlar sosyal yapının içerisinde ama bir kimlikleri yok. Biz demiyoruz ki 3 milyon vatandaşı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yapacağız demiyoruz. Şu an Suriye’den gelen okumuş, doktor olmuş, mühendis olmuş veya ara eleman. Bu insanlara zaten Türkiye Cumhuriyetinin bazı yerlerde ihtiyacı var. Başbakanımız açıkladı. Tabiki devlet güvenliği soruşturmasından geçecek. Herkes alınacak diye bir şartımız yok. Yani bu konuda biz herkese kapıyı açıp gel seni Türk vatandaşı yapalım diye bir derdimiz yok. Tam tersine zaten ekonominin içerisinde entegre olmuş kardeşlerimizle alakalı birtakım değerlendirmelerden geçerek kimisine Türk vatandaşlığı verilecek. Bunlar daha netleşmedi” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.