Bodrum Gündem

İki Sokak Köpeği 85 Koyunu Katletti

25.02.2015
0
A+
A-

YALIKAVAK’TA, AKILLARA DURGUNLUK VEREN KOYUN KATLİAMI!

Depression

yalıkavak_bodrum_85_koyun_telef_oldu-(12)

Bodrum’a bağlı Yalıkavak Mahallesi Asarlık mevkinde, Salih Cömert’e ait 150 koyunun bulunduğu ağıla iddiaya göre iki köpek girdi. İçerideki koyunlara saldıran köpekler, koyunlardan 85’ini boğarak öldürdü. Koyunlardan yaklaşık 10’u ağıldan kaçarak yaralı olarak kurtuldu.

Bodrum Gündem Haber buy Phenergan

Sabah saatlerinde ağılın bulunduğu bölgeye gelen Salih Cömert, gördüğü manzara karşısında bir süre şaşkınlık yaşadı. Olay yerinde ölmüş koyunlarını ve iki köpeği gören Cömert, durumu yakınlara bildirdi.

Bölgeye gelen Salih Cömert’in oğlu Ramazan Cömert, köpekleri bölgeden uzaklaştırarak yetkililere bilgi verdi. Koyunların sahibi Salih Cömert, gazetecilere yaptığı açıklamada, koyunların yanına geldiğinde köpekleri ağılda gördüğünü, koyunlarının ise çoğunu ölü olarak bulduğunu söyledi.
Zararının çok büyük olduğunu ifade eden Cömert, “Benim ölen mallarım ne olacak. 90’na yakın koyunum telef oldu. Devletimizden yardım istiyorum” dedi.

yalıkavak_bodrum_85_koyun_telef_oldu (2)

Ramazan Cömert ise yaşananlar karşısında büyük üzüntü duyduklarını belirterek, buy Cialis online “Babam bana haber verdi, bende bölgeye geldim. Ancak 85 koyunumuz telef olmuştu. Yaşanan olay karşısında çaresiziz. Ne yapacağız bilemiyorum” diye konuştu.

Babasının çocukluğundan bu yana hayvancılıkla uğraştığını anlatan Cömert, şunları söyledi:  “Babam uzun zamandan bu yana bu işi yapıyor. Koyunların telef olmasına çok üzüldü. Polis ve belediye ekipleri gerekli incelemeleri yaptılar ancak yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Yaklaşık 35 bin lira zararımız var. Devletimizden destek istiyoruz.”

Öte yandan telef olan koyunlar traktör yardımıyla bölgeden alınarak belediye ekiplerinin belirlediği bir alana gömüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.