Bodrum Gündem

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’TEN, BAŞKAN GÜRÜN’E SERT YANIT…

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’TEN, BAŞKAN GÜRÜN’E SERT YANIT…

nihat-öztürk-bodrum-katı-atık-tesisi-projesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Gürün’ün çöplük yangını ardından “Umarım birileri de bu yangınlardan sonra yanlışlarının farkına varırlar.” sözlerine, “Bu iş artık benim değil milletin sorunudur…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ün Bodrum çöplük yangının ardından yaptığı açıklamada “Yangınların önüne geçmenin tek yolu Katı Atık Düzenli Depolama tesisidir. Umarım birileri de bu yangınlardan sonra yanlışlarının farkına varırlar.” dedi. Bu açıklamayı yaptığı haberin yayınlanmasının ardından AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’e yanıt geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Bodrum Gündem Haber sitesinde “Başkan Gürün; Umarım Birileri Yanlışlarının Farkına Varır…” başlıklı haberin altına yaptığı yorumda Başkan Gürün’e hitaben İnşallah varırlar sayın başkanım.” dedi.  

ak-parti-muğla-milletvekili-nihat-öztürkAK Parti Milletvekili Öztürk yetkinin Büyükşehir Belediyesinde olduğuna vurgu yaparak sert eleştirilerde bulunuyor. Öztürk’ün yorumunda şu ifadeler yer alıyor; “40 yıldır yerel yönetimlerde Muğla’yı yönetip de bir çöp sorununu çözemeyenler. Sanki o çöp dağlarını kendileri Bodrum’un kronik sorunu haline getirmemişler gibi suçlu arayanlar, önce aynaya bir baksınlar. Kim bu işin sorumlusu diye. Ben mi yönetiyorum kırk yıldır Muğla’yı. Beceriksizliğini başkalarına çamur atarak gideremezsiniz. Evet ben suçluyum! İki yıl önce modern çöp depolama tesisi Bodrum’a yapılsın diye, 30 milyon euro para, Bodrum’a yatırım gelsin diye mücadele ettim. Evet ben suçluyum! Sizler o parayı dahi (aşağıdaki linkte ben söylemiyorum şu anki belediye meclis üyesi söylüyor) nasıl Muğla’dan kaçırdığınız o zaman sizi bu millete şikayet etmemekle ben suçluyum. Evet ben 7000 ağaç kesilmesin. Nasıl Marmaris’te, Fethiye’de en son Milas’ta nasıl uygun yerlere izin aldık ve modern çöp depolama tesisi yapıldıysa Bodrum’a da öyle uygun yerler bulalım. Bodrum’un yeraltı suları bu bölgeden geçiyor, Bodrumlunun suyunu kirletmeyelim diyerek, ki bunu DSİ söylüyor, ben değil. Bu tesisi başka uygun alanda yapalım dedim. Şunu da söyledim; en son bir ay önce, artık ben söyleyeceklerimi söyledim, bundan sonra bu iş artık benim değil milletin sorunudur. Ağaç mı keseceksiniz? Buyurun kesin, Mumcular’ı çöplüğe mi çevireceksiniz? Buyurun yetki sizde yapın!!!

Bodrum’un en önemli ve acil sorunlarından birisi olan Katı Atık Çöp sorunun ne zaman ve nasıl çözüleceği ise merakla bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.