Bodrum Gündem

ŞAMPİYONLAR BODRUM PHALAROPE AQUALAND’A KONUK OLDULAR…

Bodrum Phalarope aqualand
Yaklaşık 2 yıl önce kurulan ve kısa zamanda ilçe ve il birinciliklerinin yanı sıra Türkiye ligi şampiyonluğu da kazanan Bodrum Voleybol Spor Kulübü’nün sporcuları, Bodrum’un en büyük aquaparkı olan Phalarope Aqualand’ı ziyaret etti.
Bodrum Gündem Haber
2016 yılı itibarı ile hem adı, hem de işletmecisi değişen ve sezon öncesinde büyük bir yatırım yapılarak yenilenen Bodrum’un en büyük aquaparkı olma özelliğine sahip Phalarope Aqualand, Bodrum’un değerlerine de sahip çıkmaya devam ediyor. Bodrum’un yetiştirdiği gençlerden oluşan ve bu sene Türkiye birinciliğini kazanarak Bodrum’a büyük bir gurur yaşatan Bodrum Voleybol Spor Kulübü’nün sporcuları, Bodrum Phalarope Aqualand’da gün boyunca rüya gibi bir gün geçirdiler.
Bodrum Voleybol Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı ve antrenörü Taner An ile birlikte Bodrum Phalarope Aqualand’a gelen 11 sporcu işletmenin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Fırat’ın konuğu oldular. Taner An, ziyarette Serdar Fırat’a bir de teşekkür plaketi takdim etti.
SOSYAL PROJELERE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ…
Genç iş adamı Serdar Fırat ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Biz Bodrum Voleybol Spor Kulübü’nü bugün burada ağırladık. Kendileri bu bölgede ve Türkiye liginde şampiyon oldular. Başarılarının devamını diliyoruz, kendilerine destek vermeye hazırız. Bu gibi sosyal projelere de katılmayı da arzuluyoruz. Onları buraya davet ettik, onlar da bizi kırmayıp buraya geldiler” dedi.
BODRUM’UN EĞLENCE MERKEZİ PHALAROPE AQUALAND AÇILDI (5)MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE KATILDILAR…
Kulüp başkanı ve antrenörü Taner An ise Bodrum Voleybol Spor Kulübü’nün iki sene önce kurulmasına rağmen önemli başarılar elde ettiğini belirterek şöyle konuştu; “Başarılı çalışmalarımızın meyvalarını ilk senemizde ilçe ve il birinciliği, ikinci senemizde de ilçe ve lig birinciliği kazanarak topladık. Çocuklarımız gerçekten çok başarılılar. Sporcularımızdan 4 tanesi milli takım seçmelerine katıldı. 2 tanesi büyük kulüplerden transfer teklifleri aldı” 
Milli takıma da oyuncu gönderen kulübün küçük kızlar yaş grubu kategorisindeki oyuncuları, geçtiğimiz sezonda Bodrum ve Muğla adına önemli başarılar elde etmişti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.