Bodrum Gündem

BBOM İÇİN MASAL TADINDA KONSER…

BBOM İÇİN MASAL TADINDA KONSER…
BODRUM MASALIÖzel bir televizyon kanalında yayınlanan Bodrum Masalı dizisinin oyuncuları Başka Bir Okul Mümkün Bodrum Kooperatifi Özel Yahşi İlkokulu (Mutlu Keçi)yararına 16 Ekim’de konser verecek.

Bodrum Gündem Haber 

Başka Bir Okul Mümkün Mutlu Keçiler inatçı hayallerini paylaşmak için sizi 16 Ekim 2016 gecesi Bodrum Marina Yacht Club’da Bodrum Masalı oyuncularından Şevval Sam, Alperen Duymaz, Murat Aygen, Toprak Sağlam, Serel Yereli, Bora Cengiz, Hilmi Cem İntepe ve Dilan Çiçek Deniz’in sahne alacağı konser etkinliğine davet ediyor.
BBOM, başka bir eğitimin mümkün olabileceğinin hayalini kurarak 2013 yılında Bodrum’da 30 öğrencisiyle Mutlu Keçi İlkokulu adı ile Bodrum’da hayata geçti. Ankara, İzmir ve İstanbul’da da aynı eğitimi vermeye çalışan BBOM, önümüzdeki yıl için Çanakkale ve Eskişehir’de okullar açmayı hedefliyor.

Her çocuğun keşfedilmemiş bir yeteneği ve potansiyeli olduğuna inanan BBOM,  yayınladıkları tanıtım afişinde “Hem hayalimizi ve inancımızı sizlerle paylaşmak hem de burslu okuyacak ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmanız için sizi aramızda görmek istiyoruz. Gelin bu inatçı hayale siz de ortak olun. Konserimize gelemezseniz bile internet sitemiz üzerinden bağışta bulunarak bu hayalimize ortak olabilirsiniz. Kim bilir belki de mutluluğa dair ortak hayallerimiz vardır…  “Mutlu bir Keçi, Mutlu bir Gelecek.” cümleleri ile Bodrum halkını konsere davet ediyor.
16 Ekim Pazar Günü Saat 21:00 de Marina Yacth Club’te verilecek konsere ilginin yoğun olması bekleniyor. Konser bilet ücretinin kişi başı 100 Lira .

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.