Bodrum Gündem

BODRUMSPOR GOL OLUP YAĞDI…

Bodrumspor_duzcespor (4)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Düzcespor’u 6 golle mağlup etti. Bodrumspor’un ezici üstünlüğü ile oyanan maçta Bodrumspor adeta gol olup Düzcesporun üzerine yağdı…

Bodrum Gündem Haber

7’inci hafta maçında Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bodrumlu futbolseverler bol gollü bir maç izledi. Toplam 8 golün atıldığı karşılaşmada B.B. Bodrumsporlu Mümin 2’si penaltıdan olmak üzere 4 gol atarken, B.B. Bodrumspor’un diğer gollerini kaptan Erkan ve Zahid kaydetti. Misafir Düzcespor’un gollerini ise Zihni ve Tayfun kaydetti.

Karşılaşmanın pozisyonlarına gelince dakikalar 1’i gösterdiğinde Düzcespor sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Kullanılan serbest vuruş sonrası ceza sahası içinde topa kafa ile vuruş yapan Zihni takımını 1- 0 öne geçiren golü attı. Dakika 5’te ise B.B. Bodrumspor atağında hakem topa elle müdahale nedeniyle penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mümin beraberliği getiren golü kaydetti. Dakikalar 9’u gösterdiğinde ise yine serbest vuruştan gelişen Düzcespor atağında cezasahası  içindeki karambolde topa dokunan Tayfun Düzcespor’un ikinci golünü kaydetti.Dakikalar 25’i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında Mümin Aysever sol kanattan kalecinin çıktığını gördüğü anda uzaktan güzel bir şut ile takımının ve kendinin 2’inci golünü attı ve İlk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı.

Bodrumspor_duzcespor (15)İkinci yarıya daha istekli bir oyun ile başlayan B.B. Bodrumspor Düzcespor kalesinde üst üste ataklara girdi. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde B.B. Bodrumspor’un sol kanattan gelişen atağında ceza sahasına girer girmez güzel bir şut çeken Tufan takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden iki dakika sonra dakikalar 59’u gösterdiğinde sağ kanattan gelişen B.B. Bodrumspor atağında Erhan’ın açtığı ortada kaptan Erkan topla buluştu ve güzel bir şut ile B.B. Bodrumspor’ 4-2 öne geçiren golü attı. Dakika 74’te yine B.B. Bodrumspor atağında ceza sahasına giren Mümin defansın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mümin Takımının beşinci kendinin üçüncü golünü kaydetti .Dakikalar 81’i gösterdiğinde yine B.B. Bodrumspor atağında sol kanattan ceza sahasına giren Mümin Aysever ilk şutunda kaleciye takıldı ancak ikinci şutunda topu ağlarla buluşturarak takımın 6’ıncı, kendisinin ise 4’üncü golünü kaydetti.

Karşılaşma boyunca B.B. Bodrumspor’un 2 topu da direkten dönerken, B.B. Bodrumspor çok sayıda pozisyonu gole çeviremedi.

6-2 B.B. Bodrumspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma sonrası B.B. Bodrumsporlu futbolcular bütün tribünleri dolaşarak taraftarlar ile galibiyeti kutladılar.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık Bin 500 kişi ile birlikte Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası başkanı Mahmut Kocadon’da izledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.