Bodrum Gündem

BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİ ANDIRAN RESİM SERGİSİ…

bodrum heredot 3 yaş akademisi bodrumu evimiz yaptık resim sergisi (3)

Bodrum’un önemli STK’ları arasında yer alan Bodrum Heredot 3.YaşAkademisi üyelerinin Midtown’da açtığı sergi adeta Birleşmiş Milletleri andırıyor.  Serginin adı ise çok anlamlı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Altı yıl önce 8-9 kişi tarafından küçük bir kitapevinde kurulan, bu gün de Bodrum’un en çok etkinlik yapan seçkin bir sivil toplum kuruluşu haline gelen Herodot 3.Yaş Akademisi üyelerinin açtığı sergi adeta Birleşmiş Milletleri andırıyor. Amatör ve Profesyonel sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergide Türk ressamlar ile birlikte İngiliz, Hollandalı, Amerikalı, Finli, Slovak ressamların eserleri de yer alıyor. Serginin adı “Bodrum’u Evimiz Yaptık” olarak belirlenmiş.

bodrum heredot 3 yaş akademisi bodrumu evimiz yaptık resim sergisi (2)Midtown’da 10 Aralık günü açılışı yapılan serginin mimarlarından birisi olan ve sergide yer alan eserlerin oluşmasında amatör sanatçılara eğitim veren ve yol gösteren Gülçin Kadıköy Bodrum Herodot 3. Yaş Akademisinin ilgi gruplarından biri olan resim grubumuz 4 yıl önce bir araya geldi Sergimizin adı gibi Bodrumu evimiz yapan Türkler dışında İngiliz, Hollandalı, Amerikalı, Finli, Slovak üyelerden oluşmaktadır. Aramızda profesyonel ressamlar olduğu gibi resme yeni başlayan arkadaşlar da vardır. Herkesin değişik tarzlarını sergilediği için zevkle ziyaret edileceğine inanıyorum.” dedi.

Bodrum’u Evimiz Yaptık adının verildiği Türk, İngiliz, Hollandalı, Amerikalı, Finli, Slovak amatör ve profesyonel sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergi Midtown AVM’de sabah 10:00’dan akşam kapanışa kadar gezilebilir. Bodrum’u Evimiz Yaptık Resim Sergisi 19 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu serginin ardından da 20-24 Aralık tarihlerinde de Ebru Sergisi yapılacak.

Herodot 3.Yaş Akademisi, üyelerinin ilgi alanlarına göre, etkinlikler hazırlıyorlar,  seyahatlere çıktıkları ve bilgi paylaşımında bulundukları, ortak bir girişim. Bu kuruluşa katılmak, değişik milliyetlerden farklı altyapılara sahip bir arkadaş grubu içinde ufkunuzu genişletmenin çok iyi bir yolu olarak değerlendiriliyor. Gruplar özel bilgi, yetenek ve ilgi alanlarını başkaları ile paylaşmaktan zevk alan gönüllüler tarafından yönetilmesi ise en dikkat çeken yönü…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.