Bodrum Gündem

DİBEKLİHAN’DA SÜRPRİZ SOLİST HAYRAN BIRAKTI…

 

dibeklihan yeni yıl 2017 (16)Dibek Sofrası’nda “Sıcacık Karşılama” adı altından yapılan yılbaşı eğlencesine eşiyle birlikte katılan 72 yaşındaki Yetginer Ünal, seslendirdiği Frank Sinatra’nın “MY Way” adlı şarkısıyla geceye katılanları kendine hayran bıraktı. Geceye katılanların ısrarları üzerine yerli ve yabancı eserler seslendiren Ünal, geceye renk kattı…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da sanatın merkezi Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü içerisinden yer alan, işletmeciliğini Uluç Tezer’in yaptığı Dibek Sofrası’nda, özlem duyulan tarzda bir yılbaşı gecesi yaşandı. Şömine ve varil ateşleri ile ısınan mekânda bir araya gelen yaklaşık 40 kişilik grup, zengin mönü beraberinde, Müzisyen Afşin Gök’ün gitar solosu eşliğinde söylediği Türk Sanat Müziği ve nostaljik Türk Pop Müziği şarkılarıyla eğlendi.

“My Way” ile Hayran Bıraktı…

Geceye eşiyle birlikte katılan 72 yaşındaki Yetginer Ünal, müsaade isteyerek sahneye çıktı. Frank Sinatra’nın dünyaca ünlü “My Way” şarkısını özgün yorumuyla ve güzel İngilizce ile seslendiren Ünal, izleyenleri hayran bıraktı. 1981 yılına kadar profesyonel olarak sahne aldığını belirten Ünal, uzun zamandır izleyici karşısında hiç şarkı söylemediğini söyledi. İzleyicilerin ısrarı üzerine yerli ve yabancı nostaljik şarkılar seslendiren Ünal’a, geceye birlikte katıldıkları arkadaşları Şükrü Bekdik ve eşi ise güzel bir Tango gösterisiyle eşlik etti.

Yılbaşı gecelerinin geleneksel atıştırmalığı olan kestane kebabının da ikram edildiği gece, havai fişek gösterisi ile son buldu.

https://www.facebook.com/DibeklihanBodrum/videos/1219404838141724/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.