Bodrum Gündem

MANDALİN BAR GECENİN HASILATINI AKUT’A BAĞIŞLADI…

Bodrum AKUTu kucakliyor (4)

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bodrum Şubesi’ne destek amacıyla düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve bazı meclis üyeleri de katıldı. İskender Paydaş ve Orkestrasının sahne aldığı gecede elde edilen gelir ile AKUT Bodrum’un inşaatı süren operasyon ve eğitim merkezi binasının sıvası ve bazı malzemeleri karşılanacak…

Bodrum Gündem Haber

“Akut için Bodrum, Bodrum için Akut” sloganıyla Bodrum Mandalin Bar’da düzenlenen etkinlikte gönüllülerle bir araya gelen AKUT Bodrum ekibi, derneğe maddi manevi destek olan kişi ve kurumlara teşekkür etti. Etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu, Bodrum Mandalin Bar’ın işletme sahibi Atilla Serttaş ile çok sayıda AKUT gönüllüsü vatandaş katıldı.

İskender Paydaş ve Orkestrası, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) yararına sahne aldığı gecede elde edilen gelir ile AKUT Bodrum’un inşaatı süren operasyon ve eğitim merkezi binasının sıvası ve bazı malzemeleri karşılanacak.

Bodrum AKUTu kucakliyor (5)GECENİN GELİRİ AKUT’A…

Oldukça ilgi gören İskender Paydaş ve Orkestrası konserini izlemeye gelenler arasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bazı belediye meclis üyeleri de vardı.
Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İskender Paydaş, böyle özel bir gecede sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek “AKUT, Türkiye’de çalışmalarını takdirle ve gururla izlediğimiz bir sivil toplum kuruluşu. Bugün de AKUT’un yapımı devam eden bir binası için buradayız. AKUT’un adını yaklaşık 20 yıl önce duymaya başladık. O günden bu yana disiplinli çalışmalarıyla ve güvenilirlikleriyle her zaman arkamızda oldular. Kaybolduğumuzda, zor duruma düştüğümüzde bizi bulabilecek, kurtarabilecek yada kurtulmamızı sağlayacak eğitimler verebilecek bir sivil toplum kuruluşu. Sonuna kadar destekçisiyiz. Ülkemizin gurur kaynaklarından biri” dedi.

Bodrum AKUTu kucakliyor (2)OPERASYON VE EĞİTİM MERKEZİ HAYATA GEÇİRİYOR

Gecenin organizasyonunu yapan AKUT Bodrum Lideri Sadettin Uslu, aynı zamanda bir AKUT gönüllüsü olan Mandalin’in işletmecisi Atilla Serttaş’a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “2008 yılında kurulan AKUT Bodrum, kurulduğu günden bu yana sizlerin destekleriyle bir çok operasyon gerçekleştirdik, bir çok cana el verdik. Biz bugüne kadar İstanbul merkeze bağlı olmadan hayatını idame ettiren 2 ekipten bir tanesiyiz. Tamamen Bodrum’un öz kaynaklarıyla 8 yılımızı tamamladık. Şimdi de operasyon ve eğitim merkezimizi hayata geçiriyoruz. Sizlere çok teşekkür ediyorum.”

Bodrum AKUTu kucakliyor (1)ASIL ÖNEMLİ OLAN İNSAN VE İNSAN HAYATIDIR…

Gecede bir konuşma yapan Başkan Kocadon, hayatta telafisi olmayan tek şeyin herkesin bildiği gibi ‘can’ olduğunu ve bunun telafisinin ise asla olmadığını hatırlatarak; “Onun için Arama Kurtarma (AKUT) ekibi, bizim için insanlık için çok önemli. Zaman zaman bunu farklı boyutlara, farklı yere çekenler de oluyor ama bizim için önemli olan insandır. Ne bay ne bayan. Asıl önemli olan İnsan ve insan hayatıdır. Bodrum Konacık bölgesinde AKUT’a çok güzel bir bina yapıyoruz. Daha önce yemekler yaptık. Bugün de sağ olsun Atilla kardeşim böyle güzel bir geceyi, bu binanın bitimi için Akut için bizler için bu geceyi hazırladı. Ben emeği geçen, nefes almamız için, hayata güzel gözlerimizle bakabilmek için bize umut olan, zor anlarımızda yanımızda olan Akut’a destek veren ve görevli olan herkese sonsuz saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, AKUT Bodrum’a sağladığı desteklerden dolayı mekan sahibi Atilla Serttaş’a ve Mandalin Bar ailesine teşekkür plaketlerini takdim etti.

Kurulduğu ilk yıllardan itibaren Bodrum Belediyesi’nin yanı sıra çeşitli kuruluşların ve gönüllü vatandaşların destek olduğu AKUT Bodrum, günümüzde de çalışmalarını birlik beraberlik bilinciyle özverili bir şekilde sürdürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.