Bodrum Gündem

İLKEMİZ KALİTELİ ÜRÜN ve KALİTELİ HİZMET…

taşdan yapı market bitez (1)

Ekonomik krizin yoğun olarak hissedildiği şu dönemde iş hacmini büyüten Taşdan Yapı Market, yeni Showroom’un da açılışında ustalar ile bir araya geldiler. Taşdan Yapı Market ortaklarından 27 yaşındaki iş insanı Burak Taşdan “Ustalarımız ile birlikte kaliteli malzemeler ile kaliteli uygulamalar yaparak krizi fırsata çevirmek için çabalıyoruz…” dedi.

Bodrum Gündem Haber/FB

Uzun yıllar boya ve yapı kimyasalları konusunda profesyonel olarak çalıştıktan sonra, ticarete atılan Burak Taşdan, iki sene önce babası Rıza Taşdan ile birlikte küçük bir aile şirketi olarak inşaat malzemeleri satışı ve uygulama işleri yapmaya başladılar. Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik anlayışı ile istikrarlı bir şekilde çalışmasını sürdüren işletme, şimdi yeni ürünleri ve yeni Showroom’u ile büyümeye devam ediyor.

taşdan yapı market bitez (2)KRİZ DÖNEMLERİNDE CESUR AMA TEDBİRLİ YATIRIMLAR YAPMAK GEREK…

Taşdan Yapı Market’in Bitez Adliye karşısındaki yeni Showroom açılışına başta inşaat sektörünün temsilcileri olmak üzere, birçok iş insanı katıldı.

Yeni markaları ile yatırımlarını genişleterek güçlü bir bayilik ağı oluşturan Karyalı Pazarlama sahibi Engin Ali Kaplan’da kriz dönemlerinde ayakta kalabilmek için, dengeli ve güçlü atılımlar yapılması gerektiğine inandığını kaydederek şunları söyledi; “Karyalı Pazarlama olarak ürün gamını yenilemenin yanında, bayi ağını da genişletme çabaları içinde. Karyalı Pazarlama, Kale Boya ve Kale-Kim Kimyasallarının desteği ile böyle bir Showroom dizayn ettik. Amacımız; müşterilerimize daha geniş ürün gamı ve daha kaliteli ve daha ekonomik hizmet sunmaktır. Müşterilerimize yeni ürünleri ve teknolojileri somut bir şekilde göstermek için işletmelerde kendini geliştirip büyümek zorunda. Buradaki bu yeni atılımın asıl amacı da budur. Karyalı olarak da gelişim için, değişim yapılması gerektiğine inandık. Bu ilke ile yeni ürünler ve yeni teknolojileri bünyemize aldık. Kriz var diye kabuğuna çekilmek, bir işletme için en büyük risktir diyerek, böyle bir değişimi göze aldık. Her şey daha iyi olacak umudu ile hareket ederek, tedbirlerinizi de alırsanız, bu başarıyı da getirecektir inancındayız. Taşdan Yapı Market’i de bu cesur atılımlarından dolayı kutluyorum…” dedi.

taşdan yapı market bitez (3)KALİTELİ ÜRENLER İLE KALİTELİ HİZMET İLKESİ…

27 yaşındaki genç iş insanı Burak Tadan ise kaliteli ürün ve kaliteli hizmet ilkesinden hiç taviz vermedikleri için işlerinin oldukça iyi olduğunu ve her geçen gün de iş potansiyellerinin arttığını ifade ederek; “Yeni atılım ve yatırım bizim içimizde var. Çok şükür işlerimizde çok iyi gidiyor. İş potansiyelimiz gün geçtikçe daha da artıyor. Bu tür atraksiyonlar yapmak zorundayız. Yoksa ayakta kalamayız. Böyle bir açılım ile hem farklı bir renk kattık, hem de biraz daha büyümüş olduk. Bundan sonra Kale Boya ve Kale Kim ile çok daha geniş bir alana hizmet verebileceğiz. İlkemiz kaliteli ürenler ile kaliteli hizmet…” dedi.

Taşdan Yapı Market sahibi Burak Taşdan, yeni Showroom’un açılışına katılan misafirleri ve çözüm ortakları ile tek tek ilgilenirken yiyecek ve içecek ikramlarında da bulunurken, herkes için bereketli bir sezon olması dileğinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.