Bodrum Gündem

CHP BODRUM HIZ KESMEDEN HAYIR İÇİN ÇALIŞIYOR…

chp-hayır-çalışması-manşet16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum için hız kesmeden çalışmalara devam eden CHP Bodrum İlçe Başkanlığının bu haftaki çalışmalarına CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir de katılarak vatandaşlara neden “Hayır” denmesi gerektiğini anlattı.

Bodrum Gündem Haber 

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle temsilcileri, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte önce Gündoğan daha sonra Dirmil ve Yalıkavak mahallelerini ziyaret etti.

chp bodrum hayır çalışması prof. dr. nurettin demir (11)Esnafın ve kahvede oturan vatandaşların elini tek tek sıkan CHP’li heyet, vatandaşlara broşür dağıtarak halktan destek beklediklerini dile getirdiler.

Referandum çalışmalarının çok iyi geçtiğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Recai Seymen,”Bu bir siyasi seçim değil, tüm vatandaşlarımızın ve ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir oylamadır. Mahallelerimizdeki yaşayan vatandaşlarımızı, Esnafımızı gezerek neden Hayır diyoruz, neden hayır demeliler anlatmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızı referandum komitemiz tarafından hazırlanan program dâhilinde sürdürüyoruz. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızda ayrı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bodrum halkı bu konuda kararını vermiş görünüyor. Önümüzdeki 16 Nisan referandumunun “Hayır”lı olmasını diliyorum” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, 16 Nisan’da Türkiye’nin yeniden cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacağını dile getirerek, ”Yapılacak oylama bir seçim değil, seçimi belirli aralıklarla yapabilirsiniz. Bu bir tercih yani ülkenin bundan sonra 79 yıldır cumhuriyet ve demokrasi ağırlıklı parlamenter sisteminin değiştirilip tek adamın iki dudağının arasında vereceği kararlarla ülkenin yönetilmesi. O nedenle bu çok önemli bir süreç. Özellikle egemen güçlerin yani emperyalizmin Türkiye’yi bölmek belki de zayıfa düşürmek, bölgesinde etkinliğini zayıflatmak için planlanmış bir projenin yansıması bu” şeklinde konuştu.

chp bodrum hayır çalışması prof. dr. nurettin demir (6) “Bir rejim değişikliği var”…

Anayasa referandumunda ülkenin geleceği için karar vereceklerini aktaran Demir, “Bir rejim değişikliği var. Onlar sistem değişikliği diyor. Değil arkadaşlar. Başbakan, bakanlar yok. Ne olacağı belli değil. Kaç bakan olacağı belli değil. Kim yönetecek? Bir kişi yönetecek. Bizim Recep Tayyip Erdoğan’la ya da mevcut iktidarla bir sorunumuz yok. Olamaz da. O bizim cumhurbaşkanımız. Ama ondan sonra ne olacak. Bu ülke, demokrasimiz nereye gidecek. Bunun için karar vereceğiz.” dedi.

“71 şehit ve 2 esir boşuna mı verildi?”…

Milletvekili Demir son olarak,”ABD Dış İşleri Bakanı ile ne görüşüldü? Bu görüşme sonunda alınan hangi taviz karşılığı El Bab’da operasyona son verildi? Yoksa alınan talimat ile mi operasyona son verildi. Eğer böyleyse 71 şehit ve 2 esir boşuna mı verildi?” diye sordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.