Bodrum Gündem

HAMDİ TOPÇUOĞLU’NUN ŞİİRLER TABLO OLDU…

 

HAMDİ TOPÇUOĞLU ŞİİRLERİ RESİM OLDU (21)Bodrum’da yaşayan yazar ve geçmiş dönem Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu’nun şiirlerinin tablo olduğu “Billursular” isimli şiirli resim sergisi büyük ilgi gördü. Serginin gelirinin tamamı ÇYDD Bodrum Şubesi öğrencilerine aktarılacak.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’daki OASİS AVM  Sümbül sokak’da geçmiş dönem Kent Konseyi başkanı ve yazar Hamdi Topçuoğlu’nun 45 şiirini tablo haline getiren  Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik  Bölümü öğrencilerinin yer aldığı Billursular isimli sergi büyük ilgi gördü.

45 eserin yar aldığı serginin açılışını Topçuoğlu, OASİS AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar Vardar , Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Turgut, Grafik Bölüm Başkanı Prof. Ömür Timuçin Tam, öğretim görevlisi Coşkun Türk , ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Meral Saraçbaşı ve öğrencilerle birlikte yaptı.

Sergide öğrencilerin şiirleri tipografik stilde resime dönüştürdüğü sergide şiirlerin görsel şölen oluşturduğunu belirten Topçuoğlu “ Söz ve çizginin buluşması ile ortaya çıkan bu sergi birlikte çalışmanın bir sonucu ve en iyi örneklerinden biri olduğu gibi gençlik haftasını yine gençlerin oluşturduğu bir sergi ile açmanın heyecanını yaşıyoruz. Gençlerin büyük emeğinin olduğu serginin gelirinin yine tamamı çocuklara ve gençlere aktarılacak” dedi.

Şiirlerin üniversiteli öğrencilerin gitarı ile süslendiği açılışta Topçuoğlu ayrıca Genç Mektuplar isimli kitabını imzaladı. ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Saraçbaşı Topçuoğlu’na Teşekkür Belgesi vererek katkılarından dolayı  teşekkür etti. Sergi 21 Mayıs tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.