ÇYDD BODRUM ŞUBE’NİN 19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI…

ÇYDD BODRUM ŞUBE’NİN 19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI…
YK-ENERJI-22052026-830X150PX-1779443064-1114364750
previous arrow
next arrow

bodrum-da-19-mayıs-coşkusu-2Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi tarafından  19 Mayıs kutlama etkinlikleri programı açıklandı.

Bodrum Gündem Haber

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi  “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı” kutlama etkinliklerine çağrı başlığı ile yayınlanan etkinlik programı şu şekilde ;

Saat 16:30 da Tepecik’te bulunan Türkan saylan büstü önünde toplanan ÇYDD Bodrum Şubesi üyesi gençler tarafından  Saylan’ın 8. ölüm yıldönümünde ”Gençlere  Mektup”unu okuyarak büste  çiçek sunumu ile başlayacak. Gençlere NUTUK dağıtımı, Nutuk’un başlangıç kısmının okunması ile devam edecek.

Marşlar eşliğinde, ”Bodrum’dan Samsun’a  Merhaba” diyerek, 19 gencin sembolik ”Bandırma Vapuru,” bindirilişi, teknenin denizden, diğer katılımcıların karadan Bodrum İskele Meydanı’na ulaşması, İskele Meydanı’nda gençlerin karşılanması,  Nutuk’un son bölümü olan Gençliğe Hitabe’nin okunması devam edecek olan kutlamada gençlere NUTUK dağıtılacak. “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı” kutlama etkinliği türküler ve marşlar okunacak.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.