Bodrum Gündem

BODRUMLU MALİ MÜŞAVİRLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU…

mali-müşavirler-iftar-manşetBodrum Mali Müşavirler Odası, üyelerine Fiume Bodrum Restoran’da iftar yemeği düzenledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un eşsiz  manzarası eşliğinde bir araya gelen Bodrum Mali Müşavirler Odası üyeleri,  birlikte iftar yemeği yediler.

Bodrum Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan’ın ev sahipliğinde bir araya gelen mali müşavirler, hem iftar yaptılar hem de günlük iş stresinden uzaklaşarak sohbet etme imkanı buldular.

Bodrum Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, Fuime Bodrum Restoranda  verilen iftar yemeği ile ilgili şunları söyledi “Her yıl geleneksel olarak üyelerimiz ile iftar yemeklerinde bir araya geliyoruz.  Bu Ramazan ayında da bu geleneğimizi sürdürdük.  Arkadaşlarımızla beraber hem iş stresinden uzaklaşmak hem de birlik ve beraberlik adına bir iftar yemeğinde buluşmak arzusundaydık.  Güzel bir mekan seçtiğimize inanıyorum.  Bodrum manzarasında arkadaşlarımızla güzel bir gece geçireceğimize inanıyorum.  Tüm vatandaşlarımıza önümüzdeki ramazan Bayramının mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz. “ dedi.

12 Haziran’da Bodrumlular 7020 Sayılı Kanunu Konuşacaklar…

Bodrum Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, yeni yürürlüğe giren ve bazı alacakların yapılandırılmasını kapsayan 7020 sayılı yasa ile ilgili bir toplantı yapma hazırlığında olduklarını söyledi. Erdoğan “ Biliyorsunuz 7020 sayılı yeni bir yasamız çıktı. Bu bir taksitlendirme, yapılandırma yasası malumunuz. Bununla ilgili genel bir bilgilendirme toplantısı yapacağız.  12 Haziran Pazartesi saat 14:00 de Herodot Kültür Merkezinde  7020 sayılı taksitlendirme kanunu ile ilgili olarak Gelir İdaresi ve SGK ile birlikte bir bilgilendirme toplantısı düzenliyoruz.  Bu yasadan yararlanmak isteyen Bodrumluları bu toplantıya bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.