Bodrum Gündem

BODRUM ROTARY’DE FATMA CİNGÖZ DÖNEMİ…

bodrum rotary 2016-2017 dönemi fatma cingöz başkan (1)

Bodrum Rotary Kulübü, Bodrum Rotarct ve Bodrum İnteract kulüpleri 2016 ve 2017 dönem başkanları görevlerini, 2017-2018 dönemi başkanlarına geleneksel törenleri ile devrettiler. Bodrum Rotary Kulübü yeni yönetim kuruluna Fatma Cingöz başkanlığında Petek Atalay, Aydoğan Ortaç, Memet Ateş, Aziz Basan seçildiler.

Bodrum Gündem Haber/FB

Bodrum Doria Otelde düzenlenen devir teslim töreni klasik açılış ritüeli başladı. Hanımların ve beylerin şıklığının dikkat çektiği devir teslim töreninde milenyumun ilk Rotary Başkanlarından Erdoğan Cingöz ve eşi de, 2017-2018 dönem başkanlığını yürütecek olan kızları Fatma Cingöz’ün başkanlığı devraldığı törende yerlerini almışlardı.

Asistan Guvernörler Şule Kükrer, Şehval Öztürk ile Rotary, Rotarct, İnteract kulüpleri eski ve yeni başkanları ile üyeleri hazır bulundular.

2015-2016 dönem başkanı Petek Atalay’ın açılış konuşmasını yaptıktan sonra, dönemi boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı. Daha sonra dönem boyunca birlikte çalıştığı Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarına ve üyelere küçük armağanlar verdi. Daha sonra geleneksel devir teslim töreni ile dönem başkanlığını 2017-2018 dönem başkanı olan Fatma Cingöz’e devretti.

bodrum rotary 2016-2017 dönemi fatma cingöz başkan (65)Başkanlığı devralan Fatma Cingöz “2017-2018 Döneminde uluslararası başkanımızın dönem teması ‘Rotary Fark Yaratır’ diye belirlemiş ve önem verilmesi gereken konuların başında çevrecilik ve iklim değişiklikleri başlıklarını birinci sıraya koymuştur. Rotary’de altı öncelikli hizmet konulu başlıklar olan, Sağlık ve Aile sağlığı, Su ve Hijyen, Anne ve Çocuk Sağlığı, Temel Eğitim ve Okur Yazarlık, Barış ve Anlaşmazlıkları önleme, Ekonomik ve toplumsal gelişimdir. Yapılacak olan projelerin bu konuları kapsaması gerekmektedir. Rotary Ailesi olarak bizler devam eden projeler ve yeni projeler geliştirerek topluma faydalı işler yapmak ve yeni bireyler kazandırmak için çalışacağız…” dedi.

Oldukça heyecanlı olduğu gözlene Fatma Cingöz, başarılı bir dönem geçiren geçmiş Dönem Başkanı Petek Atalay’a teşekkür ettikten sonra, 2017-2018 döneminde birlikte görev yapacağı arkadaşlarını üyeler ve konuklara tanıttı. Buna göre 2017-2018 döneminde Fatma Cingöz başkanlığında; Geçmiş Dönem Başkanı Petek Atalay, Sekreter Aydoğan Ortaç, Sayman Mehmet Ateş, Üye Aziz Basan görev yapacaklar.

Yine geleneksel törenle Bodrum Rotarakt Başkanın Selçuk Eşer, Bodrum Rotarakt 2017-2018 Dönem başkanlığını Ercan Aydın’a, İris Mengi de 2017-2018 dönemi İnteract kulübü başkanlığını Elif Ataç’a devretti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.