Bodrum Gündem

MUMCULAR’DA AÇIK HAVA SİNEMASI…

MUMCULAR’DA AÇIK HAVA SİNEMASI…

görümceMumcular Mahallesi sakinleri Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında  Mumcular Meydanında Görümce filmini izlediler.

Bodrum Gündem Haber

Bu yıl 7. Si düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında gösterimi yapılan Görümce Filmi Mumcular Meydanında seyircisi ile buluştu.

“Dere Tepe Sinema Günleri” etkinlikleri kapsamında başrollerini Gupse Özay ve Buğra Gülsoy’un oynadığı Görümce filminin gösterimi yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Kos (İstanköy) Belediyesi ve Oasis Alışveriş Merkezi’nin katkıları ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği, Cinemarine Sinemaları, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ve Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası nedeniyle Mumcular Meydanına kurulan sinema perdesi ile oluşturulan alanda 300 kişi filmi izledi. Bazı vatandaşlar merdivenlere otururken bazı vatandaşlar da yanlarında getirdikleri kilimleri yayarak oturdu.  Gelin görümce arasındaki çekişmeli ilişkiyi mizahi bir dille ele alan komedi filmi Görümce izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında bugün,  Cinemarin Sinemalarında Görümce, Koca Dünya, İstanbul Kırmızısı, 4N1K, Çakallarla Dans 4, Sarıkamış Çocukları filmlerinin gösterimleri yapılacak. Yunanistan’ın İstanköy Kos Adası’nda ise Orpheus Sineması’nda Bana Masal Anlatma, Unutursam Fısılda, Çalgı Çengi İkimiz filmlerinin gösterileri yapılacak. Mumcular Mahalle Meydanı’nda ise Dağ 2 filminin gösterimi gerçekleştirilecek. 20 Eylül’de Cinemarin Sinemalarında Dağ, İstanbul Kırmızısı, 4N1K, Sarıkamış Çocukları, Koca Dünya, Yaşamak Güzel Şey ve Kardeşim Benim filmlerinin gösterimleri yapılacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.