Bodrum Gündem

VALİ CİVELEK HİNDİSTAN SEYAHAT ACENTELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ…

VALİ CİVELEK HİNDİSTAN SEYAHAT ACENTELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ…

Vali Civelek Hindistan Seyahat Acenteleri ile bir araya geldi (3)

Muğla Valisi Esengül Civelek Hindistan Seyahat Acenteleri Federasyonu’nun (TAFI) Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlediği olağan kongresinde Hindistanlı turizmcilerle bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Ortaca’da yapılan  Hindistan Seyahat Acenteleri Federasyonu (TAFI) olağan kongresine,  Muğla Valisi  Esengül Civelek’in yanı sıra Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten,  Hindistan  Ankara Büyükelçisi Rahul Kulshreshih Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karacelik, TAFI Başkanı Praveen Chuch, TAFI Genel Sekreteri Bharat Shah, Türk-Hindistan Turizm Konseyi (TITC) Başkanı  Emin Çakmak,  ile 650 Hint acente temsilcisinin katılımıyla başladı.Vali Civelek Hindistan Seyahat Acenteleri ile bir araya geldi (1)

Muğla Valisi Esengül Civelek kongrenin açılışında yaptığı konuşmada Kongreye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek organizasyonun Hindistan ve Türkiye arasındaki sosyokültürel işbirliğine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Vali Civelek Hindistan Seyahat Acenteleri ile bir araya geldi (2)Hindistan turizminin iç ve dış pazarda yükseliş halinde olduğuna değinen TAFI Başkanı Praveen Chugh “Dünya turizminde Çin’in ardından ikinci sıradayız. Burada Hindistan’daki Bin 500 turizm acentesini temsil ediyoruz. Her gittiğimiz konvansiyon ülkesinde bir şans yakaladık ve orada turizmi arttırdık. Hindistanlı turistlerin o ülkelere gidiş sayıları arttı. Kongreyi burada yapmamızın amacı Türkiye’ye gelen Hindistanlı turist sayısını arttırmak…” diyerek sıcak ve samimi ev sahipliği için teşekkür etti.

Vali Civelek Hindistan Seyahat Acenteleri ile bir araya geldi (4)Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletme Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur ise Kongrenin aynı zamanda Muğla’nın Avrupa’ya ve dünya ülkelerine açılımı olduğuna işaret ederek “Muğla’nın bütün güzellikleri Hintli acente temsilcileri tarafından kayıt altına alındı. Bu da Muğla’mızın ve ülkemizin tanıtımı için çok önemli…” değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.