Bodrum Gündem

CUMHURİYET’İN ÇOCUKLARI HEM EĞLENDİ, HEM DE EĞLENDİRDİ…

bodrum cumhuriyet ortaokulu (43)Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin OASİS Alışveriş ve Kültür Merkezinde düzenledikleri sergi ve müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

Barış Tan Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin sergilediği müzik dinletisinin yanı sıra kendi el emekleri olan resim ve görsel sanatlar dersinde hazırladıkları birbirinden güzel çalışmaları ziyaretçiler tarafından takdirle karşılandı.

bodrum cumhuriyet ortaokulu (49)Görsel Sanatlar öğretmeni Sevim Ak, Müzik Öğretmeni Soner Sezgin, Teknoloji Tasarım Dersi öğretmenleri Sedat & Süheyla Nacar, Pazar günü yapılan gösteriye çocukların büyük heyecanla hazırlandıklarını belirtirken sözlerine şöyle devam ettiler “Bugün burada başta müzik olmak üzere resim ve görsel sanatlarla ilgili birbirinden güzel çalışmalara imza atan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Onlar akademik olarak derslerinde başarı gösterirken ayrıca sosyal becerilerini perçinleyecek olan bu tür organizasyonlara severek katılıyorlar. Bizler de öğretmenleri olarak her daim onların yanında olmaya ve onlara rehberlik etmeye çalışıyoruz. Bodrum Cumhuriyet Ortaokulumuz yarımadamızın en başarılı okullarından biridir. Öğrencilerimiz, derslerde gösterdikleri başarılarına diğer dallarda da devam edecekler…”

bodrum cumhuriyet ortaokulu (53)Gösteriyi izleyen velilerden Melihat Kahvecioğlu “Öncelikle çocuklarımızın sosyal alanlarda faaliyet göstermesi için destekleyen ve rehber olan tüm branş öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Oğlumun, okulumuzun müzik gurubu ile bir konsere çıkması tüm aile olarak bizi çok mutlu etti. Resim, görsel sanatlar, müzik ve dans konularında son derece becerikli öğrencilerimiz varmış, bugün burada buna da tanıklık ediyoruz. Bu gösteri ve sergide yavrularımızın yaptıklarını ve neler yapabileceklerini gördük. Sergilenen birbirinden güzel resimler ve el işleri onların çok yetenekli olduğunu kanıtıdır. Umuyorum ki bu çocuklarımızın hepsi vatanına, milletine faydalı ve yararlı birer birey olarak yetişir. Bu vesile ile çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi kutluyorum…’’ dedi.

OASİS Alışveriş ve Kültür Merkezinde yaklaşık iki saat süren gösterilere vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.