Bodrum Gündem

HEPİMİZ  BİR BÜTÜNÜN PARÇALARIYIZ…

bodrum bahçeşehir koleji down sendrom (14)

Özel Bodrum Bahçeşehir Koleji; 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü ve 21 Mart Gece-Gündüz eşitliği/Ekinoks kapsamında; Sosyal Bilgiler Zümresinin organizasyonuyla; Muğla Zihinsel Engelliler Derneği öğrencilerinden bir grup ile ailelerini ve dernek yetkililerini ağırladı.

Bodrum Gündem Haber

‘Hepimiz bir bütünün parçasıyız’ sloganıyla yola çıkılan etkinlikte; tüm günü birlikte geçiren; Down sendromlu öğrenciler ve Bahçeşehir Koleji öğrencileri, spor  salonundaki aktivitelere katıldılar ve  sanat atölyesinde birlikte el baskıları yaptılar.

bodrum bahçeşehir koleji down sendrom (7)Ayrıca; Bahçeşehir Koleji öğretmenleri tarafından; okulun Müzik öğretmenlerinden Aybüke Karakullukçu’nun yazıp yönettiği ‘Tatlı Operam’ isimli müzikli çocuk oyunu sahnelendi. Oyunu büyük bir ilgiyle izleyen dernek öğrencilerinin; yöresel kostümlerle sunduğu halk oyunları gösterisi uzun süre ayakta alkışlandı ve duygu dolu anlar yaşandı.

Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Barış Anıl Çakır etkinlik sonunda; etkinliğin öncülüğünü yapan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Demet Akmer ile konuk öğrencilere ve ailelerine; Muğla Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Menderes Çetinözlü ve Aybüke Karakullukçu başta olmak üzere emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini sundu. Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin farkındalıklarının ve empati güçlerinin gelişimine katkı sağlayacak etkinliklere devam edileceği bilgisi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.