Bodrum Gündem

FİYATI YARI YARIYA UCUZLADI, 250 gr. KİRAZ 50 LİRA…

manavlar bodrum (2)

Bodrum Manavlarında turfanda kiraz, Erik ve Çağla fiyatlarının ucuzladığı ifade edildi. 250 gr. Kirazın 50 liradan satıldığını söyleyen manavlar, “Geçtiğimiz hafta kirazın fiyatı 90 liraydı. Bu hafta ise kiraz fiyatı aşağıya düştü. 250 gr. kiraz bu hafta liradan satılıyor…” dediler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Manavlarında turfanda kiraz satışı başladı. Geçtiğimiz haftaya göre fiyatının neredeyse yarı yarıya düştüğünü söyleyen manavlar, kiraz, erik ve çağla satışlarından memnun olduklarını söylediler.

manavlar bodrum (4)Bodrum manavlarında 250 gr. Kiraz geçen hafta 90 liradan alıcı bulurken, bu hafta itibarı ile 250 gr. Kira 50 liradan satışa sunulmuş. Eriğin kilosunun da 80 liralardan, 40 liraya kadar gerilediğini ifade eden manavlar özellikle aş eren hamile hanımların imdadına yetişiyor.

Turfanda meyvelerin çok yüksek fiyatı olmasına karşın özellikle tezgahlarında bulundurduklarını kaydeden manavlar, kiraz, erik ve çağla için neredeyse her gün, eşi aşeren en az bir baba adayının bu ürünleri satın aldığını ve kendilerine teşekkür ettiğini kaydettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.