Bodrum Gündem

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN MOZAİK SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI…

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN MOZAİK SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI…

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Mozaik Atölyesinin birbirinden yetenekli Özel Öğrencilerinin 3 ay gibi kısa bir zamanda özverili çalışması sonucu çıkan eserleri sergide beğeniye sunuldu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Bayram Aydeniz, CHP Eski Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yakaköy Sevgi Sanat Atölyesi Öğrencileri, Turgutreis Uğur Lisesi Öğrencileri, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, sivil toplum örgütü temsilcileri, ile çok sayıda vatandaş ve sanatsever açılışa katıldı.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Mozaik Atölyesinin birbirinden yetenekli Özel Öğrencilerinin 3 ay gibi kısa bir zamanda özverili çalışması sonucu çıkan eserleri sergide beğeniye sunuldu. Açılış Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ın konuşmaları ardından yapıldı.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya; “Çocuklarımızın uzun süredir profesyonel bir ciddiyet, gayret ve heyecanla hazırlanmakta oldukları bu anlamlı sergi hepimizi gururlandırdı ve duygulandırdı. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ilçemizin gurur duyacağı bir Vakıf olarak, bu Özel Çocuklarımızın ve Ailelerinin hayatına sizin adınıza dokunmaktadır. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfında kahraman yoktur, var ise o kahraman Bodrum halkı ve kurumlarıdır.” dedi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yıldız “ Bodrum Engelliler Sağlık Vakfının güzel çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve gurur duyuyoruz. Bu tür kurumlarımıza katkıda bulunmalı ve yardım etmeliyiz. Bu güzel çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.” dedi.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Mozaik Atölyesi öğrencileri Mozaik Sergisi için 3 ayı aşkın bir süredir öğretmenleri Alev Karaman ve Gönüllü eğiticiler Yevkine Berberoğlu Bulur, Sibel Meltem Boyacıoğlu, Aynur Bursalıoğlu, Semihan Başöz Gün, Ferhun Erbir ve Ayşe Uğursoy ile birlikte, büyük bir özveriyle çalışmalarının sonucu ortaya oldukça keyifli bir sergi çıkardılar. 3 gün süren sergi yoğun ilgi ile açıldı ve birçok ürün satıldı.

Mozaik Atölyesi Öğrencileri, Sevda Yerleşti, Canser Yeter, Makbule Kansu Nergiz, Yavuz Büberci, Mert Dede, Armağan Gül, Ali Çelik, Elif Karakaya, Müge Özgen, Begüm Akgül, Pelin Uğursoy, Hasan Taşçı’nın mutluluğu görülmeye değerdi. BESV Öğrenci Temsilcisi Ali Çelik, Vakıf adına Kaymakam Bekir Yılmaz’a sevdikleri bir mozaik eseri hediye etti. Hediyeyi çok beğenen Kaymakam Yıldız, Bodrumun simgesi sayılan Balık figürlü mozaikten 50 adet siparişte bulundu.

Kaymakam Bekir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Bayram Aydeniz, CHP Eski Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’in her bir öğrencinin standını tek tek gezip sanatçılardan bilgi aldılar.

Sergi sonunda Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vakıf öğretmenleri, emeği geçen çocuklara ve gönüllülere çiçekle teşekkür ettiler.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Vehbi Yazıcı, Uğur İlhami Özden, Hüseyin Boyacı, Atilla Serttaş, Kurucu Üyeler Sinan Özer, Gürol İnan, Gündüz Nalbantoğlu ve BESV Gönüllüleri, Kurum Müdürü İlknur Şengül, Halkla İlişkiler ve Satış Pazarlama Sorumlusu Pelin Alaçam ve Kurum Öğretmenleri sergi boyunca Mozaik Atölyesi öğrencilerini yalnız bırakmadılar.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.