Bodrum Gündem

Taner Uslu’dan Seçilmiş Kadınlara Kırmızı Beyaz Çiçek…

Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı Taner Uslu, Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının kazanıldığı 5 Aralık seçilmiş kadınları tek tek ziyaret ederek, kırmızı beyaz çiçek takdim etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem  

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan sonra gerçekleştirilen en önemli devrimlerinden birisi olan Kadınların seçme ve seçilme hakkını kazandığı gün olan 5 Aralık günü aynı zamanda Dünya Kadın Hakları Günü olarak biliniyor.

Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı Taner Uslu günün anlam ve önemine yönelik olarak şu görüşleri dile getirdi; Gerek Cumhuriyetin kuruluşundan önce gerekse sonra başarıları ile tarihe geçen analarımız bu günlere gelmemizi sağlamışlardır. Kadın elinin değdiği her yerde her işte başarı vardır, kalite vardır, saygınlık vardır. Kadınlarımızın eşit şartlarda birey olmalarının yolunu açan Mustafa Kemal Atatürk’ü de saygı ile anıyor, seçme ve seçilme hakkının verildiği bu anlamlı günde kadın haklarının her geçen gün iyileştirilmesi ve kadınlarımızın toplumsal hayatın her alanında yerlerini almasını temenni ediyor, tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum…”

Seçilmiş Kadınlara Kırmızı-Beyaz Çiçek Takdim Etti…

Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı Taner Uslu “Her kadın sadece birey değil, geleceğimizdir…” diyerek “Kadınlarımıza, seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümünde bu hakkı kullanarak ülkemiz demokrasisine katkı koyan yerel siyasetin kadın temsilcilerini ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duydum. Söz verdiğim gibi; Bu hakkın yasalaşmasının öncüsü olan Atatürk’ün yolunda, kadınlarımızın her alanda, her platformda, her mevkide teslimiyet değil temsiliyet içinde olmaları adına onlarla beraber mücadele etmekten onur duyuyorum. Her kadın sadece birey değil, geleceğimizdir…” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı Taner Uslu CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve CHP Bodrum Kadın Kolları üyelerini ve Bodrum’da görev yapan kadın muhtarları tek tek ziyaret ederek kırmızı beyaz renklerden oluşan çiçekler takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.